Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

fredag, 11. februar 2005, 19:21


Mig og to af mine venner holder LAN-party idag, men når en af os opretter en local server, kan vi andre ikke se den.. det samme sker når vi prøver at oprette internet server.. :rolleyes:

Vi har forbundet computerene via router og en 512 forbindelse..

Håber der er nogen der kender til problemet..
det er lidt surt hvis vi skal spille Half-Life 1 .. :))

zepto 6224w \ 14.1''
c2d 1.66ghz \ 8600m gt

dfi lanparty 915p-t12 ut \ intel p4 3.0ghz
geil value 2*512 mb pc3200 [2,5-4-4-8]
leadtek 6600GT pci-e \ seagate 120gb
chieftec 410w \ lg flatron l1915s 19'' tft

www.kidsmythology.com

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "MvK" (11.02.2005, 19:22)


2

fredag, 11. februar 2005, 20:25


kan i godt finde hinanden i half life 1 ?


3

fredag, 11. februar 2005, 22:36


Vi har fået det til at virke, Det var firewall'en.. :))

zepto 6224w \ 14.1''
c2d 1.66ghz \ 8600m gt

dfi lanparty 915p-t12 ut \ intel p4 3.0ghz
geil value 2*512 mb pc3200 [2,5-4-4-8]
leadtek 6600GT pci-e \ seagate 120gb
chieftec 410w \ lg flatron l1915s 19'' tft

www.kidsmythology.com

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.