1

onsdag, 2. februar 2005, 16:34


Jeg har et Problem Med Far Cry, Det Lagger Helt Vildt, Så Meget At Jeg Ikke Kan Spille Det (Men Kun I Single Player Delen). Jeg prøver derefter at tage et multi player spil, og Hovsa !! Der kører det sq perfekt.. underligt ik ?? Nå men jeg kan ikke få det til at køre ordentligt i single.. Så jeg uninstaller spillet, og lægger det ind igen.. Derefter (også kun i single player) laver det grafiske fejl i vandet på trope øerne (Men LAG Er Væk)... ØV ØV ØV for det er sq så absolut det pæneste i spillet. Men i multiplayer delen kører det fint.. Skifter til nyeste Nvidia driver efter uninstall self. Lige lidt hjælper det.. Nogen herinde der har oplevet det samme eller bare noget ligende så vil jeg meget gerne høre fra jer.. PS : Det er Far Cry DVD-En jeg har.

Thermaltake Spedo VI90001W2Z Sort Alu
Core I7 @920 / Thermalright Ultra-120 eXtreme-1366-RT
Asus P6T V2 Deluxe
HD SATA2 300 GB WD VELOCIRAPTOR 16MB 10.000RPM
Plextor PX-B920SA Blu-ray + HD DVD Combo BD-R
Gainward PCI-E GeForce GTX295 1792MB
OCZ Gold DDR3 1600MHz 6GB CL8-8-8-20 (Triple Chanel Kit)
1000W NORTHQ GIANT REACTOR 14cm FAN
Samsung 2233rz Sort @120Hz / Nvidia 3D Stereoskopic Glasses

2

onsdag, 2. februar 2005, 16:42


Hvad er dine specs?

Har du opdateret det med en patch?

Gigabyte GA-P35-DS3
Core 2 Quad Q6600 G0 Xigmatek @ 3,2 ghz
G.Skill PC6400 CL 4-4-4-12
Raptor 10k rpm 74 gb
320 GB Western Digital
8800 GTS @ 800/1800/2100
Antec P182 m. 2x Yate Loon 2x Zalman ZF3
Corsair 620w HX

3

onsdag, 2. februar 2005, 16:42

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "freehelp" (02.02.2005, 16:45)


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.