Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

tirsdag, 1. februar 2005, 15:57


Sidder med en maskine som ikke er clocket pt - det eneste som er peppet er VGA.


Maskinen er den i min SIG

Har selvfølgelig sat alt på high i HL2 da mit system burde klare det uden problemer.

Det er som spillet ofte kommer i små stød.


Skyldes det en manglende patch eller en manglende indstilling

( Spillet er originalt selvfølgelig)


2

tirsdag, 1. februar 2005, 16:00


Det er et kendt problem med Source motoren. På nogle systemer kommer der lag en gang imellem på andre systemer kommer der ingen. Der er så vidt jeg ved ikke nogen løsning på problemet.
VALVe har udsendt nogle patch's, der skulle rette problemet, men virker ikke på alle systemer. Det eneste du kan gøre er at lade Steam opdatere HL2 automatisk.

CPU - AMD Athlon 64 3000+
MBB - Foxconn NF4UK8AA
RAM - 2x512mb PC 3200
GFX - Inno3D GeForce 6600GT
HDD - 120 gb Maxtor + 400 gb Hitachi

Tweak.dk Tiny KeyCounter Team

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "HAM" (01.02.2005, 16:01)


3

tirsdag, 1. februar 2005, 16:02


Citeret

Oprindeligt indlæg af HAM
Det er et kendt problem med Source motoren. På nogle systemer kommer der lag en gang imellem på andre systemer kommer der ingen. Der er så vidt jeg ved ikke nogen løsning på problemet.
VALVe har udsendt nogle patch's, der skulle rette problemet, men virker ikke på alle systemer. Det eneste du kan gøre er at lade Steam opdatere HL2 automatisk.


Bruger ikke steam, da jeg kun spiller det offline og mellem venner.

Er det eneste løsning der er, at jeg lader steam gøre det


4

tirsdag, 1. februar 2005, 16:05


Bruger du ikke Steam?

ABit IP35 Pro -- Q6600 -- AMD 7850 HD -- 6GB RAM -- Corsair HX620 -- 120GB SSD -- Auzentech 7.1

5

tirsdag, 1. februar 2005, 16:06


Citeret

Oprindeligt indlæg af Alaza
Bruger du ikke Steam?


Nej lukkede vinduet da den bad mig opdaterer via steam - men vil det løse problemet, vil jeg da bruge steam


6

tirsdag, 1. februar 2005, 16:12


Jeg ville lade steam opdatere da de patche der er til spillet automatisk bliver opdaterer via steam, så gør det og jeg tror du vil se problemet løst.


7

tirsdag, 1. februar 2005, 16:17


Citeret

Oprindeligt indlæg af PharZyde
Jeg ville lade steam opdatere da de patche der er til spillet automatisk bliver opdaterer via steam, så gør det og jeg tror du vil se problemet løst.


Findes de ikke uden steam lortet - for mine erfaringer med steam er ikke hvad de burde. Det er alt for ustabilt, om ikke andet hos mig og den jeg omgåes med


8

tirsdag, 1. februar 2005, 16:33


du køre vel ikke med fsaa og aniso på fuld knald ?

for det er ikke godt med nvidia kort.

og nej jeg rakker ikke ned på nvidia kort


9

tirsdag, 1. februar 2005, 16:37


Citeret

Oprindeligt indlæg af DEVIL_DK
du køre vel ikke med fsaa og aniso på fuld knald ?

for det er ikke godt med nvidia kort.

og nej jeg rakker ikke ned på nvidia kort


Dit indlæg er okay :D

Ja, jeg fyre totalt op på ani med 16x :)


10

tirsdag, 1. februar 2005, 16:39


hvad ligger dine fps på ?


Asus A8N SLI Premium - AMD 64 San Diego 4000+ - 2x Geforce 7800GT
2x 1GB Gskill Extreme PC4000 - 2x 74GB Raptor - 300GB Maxtor DM10
Nikon D70 / D200 - Nikon 50 f/1,4 - nikon 18-70DX - Nikon AF-S 300mm 1:2,8 DII

11

tirsdag, 1. februar 2005, 17:21


Citeret

Oprindeligt indlæg af DEVIL_DK
du køre vel ikke med fsaa og aniso på fuld knald ?

for det er ikke godt med nvidia kort.

og nej jeg rakker ikke ned på nvidia kort


Dette råd løste alle problemer - så mange mange tak :clap: :cheers:


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.