Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

søndag, 14. november 2004, 17:20


Nogle som har oplevet den her når man prøve og åbne Ati Control center?( Rigtig træls for efter beskeden åbne programmet ik :rolleyes:



2

søndag, 14. november 2004, 17:30


Har du instaleret Microsoft’s .NET Version 1.1 Framework.

Ellers virker control center ikke.

Du kan hente det her : http://www.microsoft.com/downloads/detai…&displaylang=en

Lian Li PC75
Asus P5B & E6600 Conroe


3

søndag, 14. november 2004, 19:51


Jeg har samme problem men kun med catelyst 4.11
med 4.10 eller 4.9 er der ingen problemer

så jeg køre nu med 4.11 kontrolpanel det funker ;)

profil: http://www.bilgalleri.dk/gal_visbruger.aspx?userID=260585

4

søndag, 14. november 2004, 20:23


Citeret

Oprindeligt indlæg af ultima
Har du instaleret Microsoft’s .NET Version 1.1 Framework.

Ellers virker control center ikke.

Du kan hente det her : http://www.microsoft.com/downloads/detai…&displaylang=en


Jeg takker ;) det virkede sku :P


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.