1

fredag, 12. november 2004, 21:15


nu har jeg lige geninstalleret wow og så ville jeg spille. Men når jeg kommer ind i spillet er min mand kun en skygge 8o og alle andre er også skygger. og i mit navne felt står der unknown 8o nogen der har oplevet det her problem???

Core i7 4770K + Noctua NH-S12U I Asus Z87 Maximus Gene IV
3x4GB Corsair Vengence PC3-12800 9-9-9-24 I WD Black 2TB + 2x256GB SSD
XFX Vega 56 I Corsair AX850Watt I Bitfenix Phenom M
Asus MG248Q I Logitech G502 + CM Rapid fire TK keyboard
Nintendo Switch - PS4 1TB Pro

2

lørdag, 13. november 2004, 01:11


Citeret

Oprindeligt indlæg af Karse
nu har jeg lige geninstalleret wow og så ville jeg spille. Men når jeg kommer ind i spillet er min mand kun en skygge 8o og alle andre er også skygger. og i mit navne felt står der unknown 8o nogen der har oplevet det her problem???


prøv en reinstall igen ?? :D haha

Erbo Entertainment
(Promotions, Video and Audio production)

www.kazi-networks.com
(Webhosting!)

Donkey Sound
(Record Label)

3

lørdag, 13. november 2004, 04:59


Citeret

Oprindeligt indlæg af Karse
nu har jeg lige geninstalleret wow og så ville jeg spille. Men når jeg kommer ind i spillet er min mand kun en skygge 8o og alle andre er også skygger. og i mit navne felt står der unknown 8o nogen der har oplevet det her problem???

Nej. Et eller andet er da kikset fuldstændig ifm. installationen... Prøv igen.

iMac / i7 7700K / 32GB DDR4 2400 / Radeon Pro 580 / 27" 5K Retina
512GB Apple SSD / Airport Extreme (AC) / iSight / Bluetooth

MacBook Pro / i5 5275U / 8GB DDR3L / Iris 6100 / 13,3" Retina
256GB Apple SSD / Airport Extreme (AC) / iSight / Bluetooth

Synology DS 1515+ (5x2TB WD Green) / Nikon D750

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.