Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

torsdag, 11. november 2004, 15:33


Heysån

Nogle der kan forklare mig:

Hvorfor genstarter min comp imens jeg brænder eller laver noget andet..
Det gør den ca. 3/4 af gangene når jeg brænder

Selv hvis jeg bare sidder på Tweak.dk

Har prøvet at formatere, update windows, kørt virusscan men det virker ikke


Shooqer

Dette indlæg er blevet redigeret 2 gange, senest redigeret af "Shooqer" (11.11.2004, 15:35)


2

torsdag, 11. november 2004, 15:41


har du set om den bliver for varm eller om der er virus på den

p4 3.0 northwood
asus p4c800 Deluxe
1 gb pc3700
Msi fx5900xt
1*60 gb maxtor
2*80 gb maxtor sata
2*160 gb maxtor sata
1*200 gb maxtor flytbar

3

torsdag, 11. november 2004, 15:48


Citeret

Oprindeligt indlæg af -=TDB=-@ligator
har du set om den bliver for varm eller om der er virus på den


Min temp ligger under 35grader og har ingen virus..


4

torsdag, 11. november 2004, 16:29


Citeret

Oprindeligt indlæg af Shooqer

Citeret

Oprindeligt indlæg af -=TDB=-@ligator
har du set om den bliver for varm eller om der er virus på den


Min temp ligger under 35grader og har ingen virus..



hvilke(t) antivirus-program bruger du..? AVG eller Norton er nok bedst at scanne med..


5

torsdag, 11. november 2004, 17:08


Citeret

Oprindeligt indlæg af Astral_Light
hvilke(t) antivirus-program bruger du..? AVG eller Norton er nok bedst at scanne med..


Hvis du så lige fjerner det der Norton sååeh ;)

AVG er gratis og kan hentes på www.grisoft.com

http://www.bitdefender.com/scan/license.php <- Det der skulle efter sigende være en god online scanner.


6

torsdag, 11. november 2004, 20:59


Citeret

Oprindeligt indlæg af Astral_Light

Citeret

Oprindeligt indlæg af Shooqer

Citeret

Oprindeligt indlæg af -=TDB=-@ligator
har du set om den bliver for varm eller om der er virus på den


Min temp ligger under 35grader og har ingen virus..



hvilke(t) antivirus-program bruger du..? AVG eller Norton er nok bedst at scanne med..


Housecall - Onilne virus-scanner

http://housecall.antivirus.com/housecall/start_frame.asp


8

torsdag, 11. november 2004, 21:52


erhmm!!! hvad psu sidder du med?? min genstartede pga. PSU'en ikke kunne tage hård OC :)

Tech-nørd, Gamer - IT all the way!

9

torsdag, 11. november 2004, 22:20


Den er ikke clocket.

hva er PSU??? sry men ved ikke hva det er....

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "Shooqer" (11.11.2004, 22:23)


10

torsdag, 11. november 2004, 22:41


PSU er din strømforsyning - Power Supply Unit eller sådan noget (mit gæt ;))

Har du prøvet nogle af de andre virusscannere der er blevet foreslået? :)


11

torsdag, 11. november 2004, 23:15


ja og de finder intet nogen af dem.'

Kører med en Q-TEC 350watts PSU


12

torsdag, 11. november 2004, 23:18


Citeret

Oprindeligt indlæg af Shooqer
ja og de finder intet nogen af dem.'

Kører med en Q-TEC 350watts PSU


Som sikkert kun kører 200w.. Fik ihvertfald fortalt at min 550 Qtek kun kunne køre 350..

Prøv og se om du ikke kan låne en PSU af en ven.. Den er ikke kompliceret, måske lidt tidskrævende, men ihvertfald ikke kompliceret at smække på.. Held og lykke :)

Rig:
CPU: Intel E8500 @ 3.50
RAM: Mushkin Redline 2 x 2 GB
MOBO: Maximus Formula II
GFX: ATI Radeon HD 4870 X2

13

fredag, 12. november 2004, 12:21


Har fået nyt kabinet hvor der med følgede en PSU som jeg køre med nu. Den jeg havde før var mindre og gjorde samme prob...


14

fredag, 12. november 2004, 13:55


Prøv at gå ind i "event viewer" eller loggen for program og system, nogen gange kan man se hvis det er et program der er skylden i genstarterne.

Asus P6T Deluxe V2 - Antec Nine Hundred
Core i7 920 - Scyhte Mugen 2
ASUS GTX 580 - NorthQ 1000W
3x2GB OCZ PC12800 cl8 - X-Fi Xtreme Gamer
Intel 320 128Gb SSD
2x250 GB Samsung SP2504C RAID 0
My flickr

15

fredag, 12. november 2004, 14:25


Hvor gamle er harddiskene?
Hvis ikke du ka hitte ud af hvad problemet er, må du jo ty til udelukkelsesmetoden. Fjern alt der kan fjernes fra computeren. Så den bare lige ka starte op. Og sæt så derefter de forskellige komponenter i én ad gangen. Så sku du kunne finde ud af hvilket hardware der fucker. Det ka os være at du ikke bruger de rigtige drivere...
Er det begyndt lige pludselig, eller skete det i sammenhæng med et eller andet?

/ OS: Win7 x64 \
/ GFX: PNY GTX570 \
/ PSU: Corsair TX750w \
/ RAM: 2x2 Gb G.Skill Trident \
/ CPU: Intel I7-920 Box-køler \
/ HDD: 240Gb Corsair Force 3 SSD \
/ Lager: 500Gb Western Digital Lagerdisk \
/ Mobo: Asus Rampage II-Extreme Bios v.2101 \

16

søndag, 14. november 2004, 16:40


Det er bare sket ligepludselig.

Har 2 foretrinsvis nye Seagates i


17

søndag, 14. november 2004, 18:18


Har du testet dine ram, det kunne meget vel være nogle defekte ram som er skyld i dine problemer!

Try not. Do or do not, there is no try.

18

søndag, 14. november 2004, 18:33


Køb en ny computer :P

Ej, bøffer lidt.


19

søndag, 14. november 2004, 18:51


vil også godt have en ny.

MEn mangler $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.