Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

lørdag, 11. september 2004, 12:52


Jeg sidde rmed en computer der køre windows 95 hjemme hos mig kan man nemt komme på nettet med computeren så det hele virker altså på den, men her ude ved min moster kan man ikke, og det er ikek fordi deres net ikek virker som det skal for jeg sidder da på det nu med min bærbar... ..sååå det virker sku også.


så hvis en der ude sidde rmed en computer som sidder på internettet med windows 95 så kontakt mig da lige og sig hvilke løsninger i har til det??!!og til alle dem der har for meget fritid eller for lidt at lave, tjek lige om ikek i kan finde ud af det også!!


mvh.dk amby


2

lørdag, 11. september 2004, 13:38


Går ud fra det er ADSL vi snakker om her..
Og via et netkort..

Fandt denne guide fra CyberCity...

Måske kan du bruge den:

http://www.cybercity.dk/privat/support/a…windows_9598me/


3

lørdag, 11. september 2004, 14:58


Ja altså det der står der har jeg dog prøvet engang og har nu lige prøvet det igen, desværre igen uden held... ...men tak for hjælpen.


min moster har dog bestemt at nu er det nok, jeg skal ikek besværes mere med det.

hun køber sku en ny PC... ...som kan klare at trække win 98.


takker for det ene svar ejg fik her inde.

mvh.dk amby


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.