Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

søndag, 11. juli 2004, 23:12


Når jeg brænder DVD'er med nero så kører buffer level (Ikke den store linje den viser buffer, men den lille i bunden) op og ned hele tiden, og det tager 30 min. at brænde en DVD, hvor jeg med den hastighed DVD'erne kan klare burde det tage 15 min..
Har brændt DVD'er tidligere, uden problem, kan ikke huske det præcist, men mener først problemet opstod efter en formatering..
Nogen ide til hvad det kan være?


2

søndag, 11. juli 2004, 23:16


Buffer level'en kører op og ned fordi din brænder "kun" har 2mb buffer....


på en brænder med 8mb står den fast på ca. 98%


3

søndag, 11. juli 2004, 23:19


Det holder så bare ikke..
Det har jo virket før, det er først lige kommet det problem, og den gør heller ingenting når jeg brænder cd'er...
Og geninstallation af nero virker heller ikke...


4

søndag, 11. juli 2004, 23:22


Citeret

Oprindeligt indlæg af Zeb
Det holder så bare ikke..
Det har jo virket før, det er først lige kommet det problem, og den gør heller ingenting når jeg brænder cd'er...
Og geninstallation af nero virker heller ikke...



Jeg sagde heller ikke at det havde noget med varigheden af din dvd-brænding at gøre.... siger bare at den buffer-level hopper op og ned pga de 2mb cache.

aner ikke hvorfor det tager længere tid. DMA er ikke slået fra på drevet eller noget?


5

søndag, 11. juli 2004, 23:26


jamen buffer level har ikke hoppet op og ned hele tiden, er først sket efter en formatering!
Før var buffer level på 98% hele tiden!
Så det er et nyt problem, så det kan da ikke have noget med bufferen at gøre, medmindre den lige har sat sig selv ned lige pludseligt..... :rolleyes:


6

søndag, 11. juli 2004, 23:27


ok.... huskede du at slå funktionen med at nero skal kopiere filer til hdd'en først under brænding (som cache)? mener det er på som standard....


7

søndag, 11. juli 2004, 23:30


Ved jeg ikke.. hvor gør jeg det?
Jeg havde ikke været inde og ændre i nogle af de ting dengang det virkede fint, der virkede det bare efter install, har også prøvet det med min brænder i den anden computer, det er bare som om at nogle gange virker det, andre gange ikke, så det må da være noget man skal installere eller noget... Syns ikke rigtig det kan passe andet....


8

søndag, 11. juli 2004, 23:31


Ok...

Prøv først at brænde filer direkte fra din hdd.


brænd derefter en cd direkte fra dit andet drev... hvis du har et.

er der forskel?


9

søndag, 11. juli 2004, 23:33


Har ikke to dreve i min bærbar, som er den der er problemer med, så dem jeg har prøvet med er jo direkte fra HDD, men selvom jeg skulle kopiere så ville det jo blive lagt ind på HDD først... så der burde vel ikke være nogen forskel....
Det irriterer mig bare helt vildt!! L***ET skal sq virke!! ;)


Seneste tests og artikler

0

ASUS ROG Maximus VII Impact

Det er ved at være noget tid s
Læs Mere

0

Logitech x300 Bluetooth højttaler

Musik på farten kender vi alle
Læs Mere

1

Seasonic Platinum 1050W

Seasonic er en stor spiller på
Læs Mere

2

Gamdias Nyx Gaming Mat

Når man gamer, er det vigtigt
Læs Mere
Seneste nyheder

0

Microsoft lancerer eget Smart Watch

Microsoft har annonceret deres
Læs Mere

0

Nexus 6 bliver forsinket i Europa

Forudbestillingerne til Nexus
Læs Mere

0

En pille der kan opdage kræft – Google´s nye projekt

Google X et science fiction-la
Læs Mere

0

Artikel: Sådan sikrer du dig mod MobilePay svindel

Hvis du har fulgt med i nyhede
Læs Mere
Nyeste Videoer og Trailers

Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.