Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

onsdag, 30. juni 2004, 00:17


Jeg har lige formatteret for under 2 timer siden og har lige scannet for vira og trojans + spyware, men der er noget der bruger nettet (ca 20 KB/ps)

Jeg bruger DU meter til at se hvor meget traffik der er, og når jeg f.eks downloader med en demo med bittorrent med ca 30 KBs så siger DU meter at jeg downloader med over 50 KBs?!

Når jeg ikke downloader noget som helst kan jeg se hvis jeg trykker ctrl +alt+del at 0.45 % af min LAN forbindelse bliver brugt.

Hvis jeg deaktiverer LAN forbindelsen så falder den til 0, så det er ikke DU meter der er noget galt med.

Hvad kan jeg bruge for at finde ud af præcis hvad det er der bruger nettet??

Asus P6T Deluxe V2 - Antec Nine Hundred
Core i7 920 - Scyhte Mugen 2
ASUS GTX 580 - NorthQ 1000W
3x2GB OCZ PC12800 cl8 - X-Fi Xtreme Gamer
Intel 320 128Gb SSD
2x250 GB Samsung SP2504C RAID 0
My flickr

2

onsdag, 30. juni 2004, 01:37


Hm.. Prøv måske Net limiter..

Tror måske det er en ny virus.. Efter at vi formaterede min brors computer og sådan begyndte nettet pludselig at være underligt langsomt.. Både Upload og download

Fandt så ud af at der var nogle underligt ting til at starte op i MSConfig :S
Disablede dem, og genstartede og så var der intet..
Skal dog lige ha' kørt en virus scan en af dagene

MSI 3.0 & QcK Heavy
AMD 64 Venice 3500+ @ 2500 mhz 24/7
DFI UT SLI-D
Kingston 2x1024 PC3200 @ 230mhz - 2,5-3-3-7
Geforce 7900 GT
550W antec Truepower
Windows XP

3

onsdag, 30. juni 2004, 11:00


Jeg har været i både msconfig og i registrerings databasen for at se om der er nogle ting som ikke skulle være der.

Der er heller ingen mærkelige ting at se under processer.

Jeg har scannet for vira og trojans med flere forskellige scannere.

Jeg har dog lige lagt mærke til at når jeg klikker på LAN ikonet i system tray og kigger på "bytes modtaget", så står den helt stille, mens at DU meter siger at jeg downloader med 30 KB/sek?!?!

Asus P6T Deluxe V2 - Antec Nine Hundred
Core i7 920 - Scyhte Mugen 2
ASUS GTX 580 - NorthQ 1000W
3x2GB OCZ PC12800 cl8 - X-Fi Xtreme Gamer
Intel 320 128Gb SSD
2x250 GB Samsung SP2504C RAID 0
My flickr

4

onsdag, 30. juni 2004, 11:33


Nu siger du at du lige har formateret... har du opgraderet winXP så du ikke får Blaster el. Sasser?

De bruger jo en del af din båndbredde hvis du får dem.


5

onsdag, 30. juni 2004, 12:00


hehe, ja selvfølgelig!

Jeg var lige ved at sige:" dumt spørgsmål", men er der en ting jeg har lært, så er det at selv de mest (for mig) indlysende ting som at opdatere ikke altid bliver gjort af alle.

Men jeg havde SP1 liggende + nogle af de andre opdateringer liggende, så det var det første jeg gjorde, før jeg installerede driveren til mit netkort, dvs. før jeg var på nettet.

og som sagt så har jeg scannet med flere forskellige anti virus programmer uden resultat.

Asus P6T Deluxe V2 - Antec Nine Hundred
Core i7 920 - Scyhte Mugen 2
ASUS GTX 580 - NorthQ 1000W
3x2GB OCZ PC12800 cl8 - X-Fi Xtreme Gamer
Intel 320 128Gb SSD
2x250 GB Samsung SP2504C RAID 0
My flickr

6

onsdag, 30. juni 2004, 12:57


Citeret

Oprindeligt indlæg af mdj
hehe, ja selvfølgelig!

Jeg var lige ved at sige:" dumt spørgsmål", men er der en ting jeg har lært, så er det at selv de mest (for mig) indlysende ting som at opdatere ikke altid bliver gjort af alle.

Men jeg havde SP1 liggende + nogle af de andre opdateringer liggende, så det var det første jeg gjorde, før jeg installerede driveren til mit netkort, dvs. før jeg var på nettet.

og som sagt så har jeg scannet med flere forskellige anti virus programmer uden resultat.



Ja... hehe. Man glemmer ofte små banale ting når man formaterer...

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "Pulse" (30.06.2004, 15:13)


7

onsdag, 30. juni 2004, 12:57


Har du prøvet HiJackThis ?
Og prøv CWShredder - det er kan nogen gange hjælpe ;)

Så kan du også instalere SptwareGuard og StartUpMonitor - to meget gode programmer! Jeg kører pt. uden antivirus dog med de to programmer, og min pc har aldrig kørt bedre!


8

torsdag, 1. juli 2004, 14:33


Jeg siger det lige én gang til:

Jeg har ikke nogen virus eller spyware!!

Asus P6T Deluxe V2 - Antec Nine Hundred
Core i7 920 - Scyhte Mugen 2
ASUS GTX 580 - NorthQ 1000W
3x2GB OCZ PC12800 cl8 - X-Fi Xtreme Gamer
Intel 320 128Gb SSD
2x250 GB Samsung SP2504C RAID 0
My flickr

Seneste tests og artikler

0

ASUS VG248 skærm

ASUS er en producent alle kend
Læs Mere

0

Wireless HDMI Extender WHDI

Her i den lumre sommerhede ska
Læs Mere

0

ASRock Fatal1ty H97 Performance

Denne gang tager jeg et kig på
Læs Mere

0

Arctic Accelero Xtreme IV VGA Cooler

Det er efterhånden ved at være
Læs Mere
Seneste nyheder

0

Første trailer til Fifty Shades of Grey

Den første trailer til Fifty S
Læs Mere

0

WD skruer op for kapaciteten med ny 6TB harddisk

Western Digital udvider deres
Læs Mere

13

Vind gavekort til 2 biografbilletter og 2 gufbilletter

Vågn nu op og deltag i konkurr
Læs Mere

0

Første trailer og poster til Nightcrawler

Der er kommet første trailer o
Læs Mere
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.