Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

fredag, 4. juni 2004, 09:57


Når det er muligt, at slukke for en proces, er det så ikke også muligt, at slukke helt for en proces, så den ikke vender tilbage, selv om man genstarten pc'en. Min pc kører virkelig langsom, men når jeg lukker nogle af programmerne i joblisten, så kører den bare. Men når jeg genstarter, så er problemet der igen

HVAD GØR JEG???

Mojn jeg er fløj'n

2

fredag, 4. juni 2004, 10:04


Har du kørt Anti virus eller ad-ware?


3

fredag, 4. juni 2004, 10:30


Ja det har jeg været igennem. Problemet er, at jeg har installeret alt for mange programmer, der starter op i hukommelsen, når Windows starter. Jeg vil gerne slå dem fra, så de først starter, når jeg be'r om det???

Mojn jeg er fløj'n

4

fredag, 4. juni 2004, 11:02


skriv msconfig i kør,så kommer der et vindue frem,klik så på start,der kan du så slå nogle af dine programmer fra,så de ikke starter med windows ;)


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.