Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

fredag, 6. november 2015, 20:14


jeg har købt mig en ssd på 256gb til min stationære.. problemet er bare at jeg ikke orker at skulle starte forfra med windows 10.. der er voldsomt meget spam og det har taget mig mange timer med indstillinger osv... så hvis jeg indstallere windows 10 på min nye ssd så vil jeg gerne have mulighed for at gendanne det hele til som det er nu.. istedet for at jeg skal starte forfra med det hele..


2

lørdag, 7. november 2015, 10:01


Du kan hente et stykke software der kan migrere dit styresystem til din nye ssd. Der følger mange gange en skive med når man køber en ssd, som indeholder et program der kan bruges. Ellers har jeg lige gjort det for min far med dette program:
http://www.disk-partition.com/features/m…-os-to-ssd.html

Du skal bare huske at det er en god ide at sørge for at den gamle harddisk er defragmenteret for du migrerer, og ssd skal selvfølge også sidde til når du migrerer.

Asus Maximus VII Formula m/ Intel i 7 4790K @ 4,6 GHz
16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 MHz CL9 @ 1632 MHz
2xSamsung 840 Evo 240GB (RAID 0) og WD Red 2TB
Asus Strix GTX 980 Ti DCU III OC @ 1380 MHz

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.