Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

torsdag, 10. september 2015, 13:18


Jeg har en bærbar som jeg ikke kan få internet på via ethernet kabel, Wi-Fi virker fint. Inde i enhedshåndtering, kan jeg se at ethernet controller-driveren ikke er installeret og at den er ukendt.
Jeg fandt så ud af på et andet forum at man skulle gå ind i systemoplysningerne og finde Vendor og Device koderne til ethernet controlleren(koderne er: Ven_14e4 og Dev_16b3 og så bruge denne hjemmeside http://www.pcidatabase.com/ til at finde ud af hvilke drivers man skal bruge. Jeg fandt ud af at jeg skulle bruge Broadcom's drivers til mit netværkskort, men de filer jeg fandt inde på deres hjemmeside ved jeg ikke hvordan jeg skal installere. Filerne er binary filer eller noget?


2

torsdag, 10. september 2015, 13:40


det er nemmere at hente en af de der driver updatere. Den vil finde og installere den med det samme.


3

torsdag, 10. september 2015, 13:51


Hvis du kan skrive hardwareID på netkortet, så kan jeg finde en driver til dig :)


4

torsdag, 10. september 2015, 15:18


@Kaizer Jeg hentede gratis versionen af driver boost pro, og det lader til at det har repareret det. Nem løsning på et problem jeg troede var stort. tak.


5

torsdag, 10. september 2015, 15:52


glad for at jeg kunne hjælpe :)


Benyttede tags


Bærbar, Driver, ethernet, Internet, lan


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.