Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

søndag, 12. april 2015, 15:58


hejsa som jeg har skrevet om herinde før har jeg haft problemer med at bruge drivere til mine 2 asus 290x dcu 2 kort siden 14.4 whql som var den seneste jeg kunne bruge.

lavede en ren Windows install af Windows 7 ultimate 64 bit dansk i dag, kørte Windows 8.1 pro 64 bit dansk før.

valgte så at prøve catalyst 15.3 beta og de plejer at give mig sort skærm efter de er installeret de sorte skærme komer random lige fra 1 min til 10 min...prøvede så at afinstallere amd acp application og siden har der ikke været en sort skærm har kørt i et par timer nu med det, hvad funktion har acp appication og sker der noget ved ikke at installerer den?


2

søndag, 12. april 2015, 21:34


Hermansen herinde som jeg kender skrev i en sms til mig at det var noget med det hed "Average CPU Power" nogen der ved hvad precis det gør og hvordan sådan et lille program kan lave rav i det for rigtig mange radeon r200 serie brugere?


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.