Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

tirsdag, 9. december 2014, 19:37


Hej har købt ny computer, som skulle bruges til Revit 2015 og har så købt denne https://www.komplett.dk/lenovo-y50-70-156-uhd/817330
som burde være langt over Revit krav til at køre programmet som kan ses her http://knowledge.autodesk.com/support/re…5-products.html

Men afligevel køre Revit på ingen måde optimalt da den laver grafik fejl i selve programmet samt, fryser menuerne i programmet, hvis jeg går ind i indstillinger skriver den dette.

The installed video card 'NVIDIA GeForce GTX 860M' has not been tested with Revit.
You may continue to use Hardware Acceleration.
If you experience graphics display issues, you should:
- Turn off Hardware Acceleration

Har så prøvede at slå det fra men ingen virkning. hvad gør jeg så nu ? skal jeg have en anden bærbar eller hvad ?


2

lørdag, 13. december 2014, 12:44


Har du sikret dig at alle drivers (især grafikdriveren) er helt up-to-date? Ellers kan det jo være, at der kommer en opdatering til programmet der løser problemet.

CPU: i5-6600k @ 4.2GHz
GPU: GTX 1060 6GB
RAM: 16GB DDR4 HyperX
MOBO: Asus Z170i Pro Gaming
SSD: Samsung 750 Evo 500GB
Kabinet: Mini ITX Sugo SG13

puma99dk|

Bent u genieten van de tijd van de vooravond?

3

søndag, 14. december 2014, 10:42


var det mig der havde en Lenovo var det første jeg har gjort at installer en Microsoft Windows 8.1 på den for slippe for alt Lenovo software, og så kun installer det fra Lenovo den skulle bruge, så chipset, gfx bla. kom fra Intel og Nvidia og ikke Lenovo.

Det er dog vigtigt man tager Lenovo's strømstyring da de har optimeret bærbaren efter det, og der kan Microsoft's strømstyring godt lave lidt ged i det.


Tilsvarende tråde

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.