Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

mandag, 26. maj 2014, 11:27


Jeg forsøger at bruge Filhistorik til sikkerhedkopiering på en ekstern harddisk. Jeg kører Windows 8.1 på en Lenovo Idea Y510P.

Skal den eksterne harddisk være på hele tiden? Hvad sker med filer som opdateres / oprettes når den eksterne harddisk ikke er på - f.eks. når man har sin pc med væk fra kontoret?

Synes ikke forklaringerne man finder på nettet er særlig oplysende.


2

mandag, 26. maj 2014, 13:32


Altså hvis du fjerner det medie som du prøver at sikkerhedskopiere til, så fjerner du også funktionen "Filhistorik". For så har den pludseligt ikke nogle steder at lægge de filer.


3

mandag, 26. maj 2014, 18:49


Jo-Jo - det forstår jeg sådan set godt. Men er det du siget at Filhistorik kun kan bruges hvis man altid har mediet tilsluttet? Hvad sker der hvis man fjerner mediet (den eksterne harddisk), laver lidt på sin PC mens man er borte fra kontoret, og tilslutter så mediet igen når man kommer hjem? Vil den så ikke 'opdatere' kopierne på den eksterne harddisk? Hvis ikke det vil virke er Filhistorik jo værdiløst hvis man tager sin PC med sig rundt.

Man anbefales i hjælpefunktionen at bruge et USB drev og det indikerer vel at det tages af maskinen en gang imellem.

Jeg forstår simpelt hen ikke hvordan det virker


4

tirsdag, 27. maj 2014, 15:22


Jeg har fundet svaret: http://technet.microsoft.com/en-us/magazine/dn448546.aspx der er en forklaring, som selv jeg kan forstå.


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.