Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

tirsdag, 18. marts 2014, 15:57


Hej, jeg har absolut ingen forstand på det tekniske vedrørende computere. Jeg syntes derfor også det har været lidt svært at finde den helt rette computer.

Jeg kigger efter en computer der kan spille de nyeste spil på ihvertfald ''high setting'' og som kan fortsætte med at gøre det når de nyeste spil i fremtiden udkommer og den skal helst ikke larme alt for meget hvis det kan undgås.

Mit budget ligger på en ca 7.000-11.000kr for selve computeren. Jeg har kigget på nogle computere indtil videre og ville sætte meget pris på det hvis i kunne hjælpe mig med at vælge den rette, og eventuelt hvis der er nogle af komponenterne der skal udskiftes/opgraderes inden køb.

Jeg har kigget på disse indtil videre, hvis de alle er noget lort, er jeg mere end åben over for andre forslag.

https://www.komplett.dk/komplett-gamer-a…0-edition/10846 - 9.999kr


https://www.komplett.dk/komplett-black-wolf-gamer/10757 - 9.999kr


http://www.sharkgaming.dk/mightyshark-ultimator.html - 9.985kr


http://www.mm-vision.dk/oc-vision-tornado-computer - 9.395kr


http://www.sharkgaming.dk/silent-mighty-shark-haswell.html - 8.995kr


https://www.komplett.dk/komplett-gamer-i…y-edition/10788 - 8.995kr


http://www.sharkgaming.dk/shark-brutality-oc.html - 6.500krPå forhånd, mange tak :) Syntes sku det svært at vælge, eller overhovedet finde ud af hvad der er godt og ikke :)


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.