Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

onsdag, 25. september 2013, 00:05


Hej
Jeg er en glad indehaver af et medie center, og DragonBall på dvd. Der er 6 afsnit pr. dvd.
Når jeg rippet dvd'en som en iso fil, og navngivet den S1E1E2E3E4E5E6 osv, betyder det at uanset hvad for en af afsnittene jeg trykker på, skal jeg gennem dvd menuen.
Hvis jeg så ripper den til én stor mpeg fil, er der ingen menu, men når den navngives som iso filen, betyder det at uanset hvilken jeg trykker på starter den fra begyndelsen af filen.

Jeg har prøvet nogle forskellige programmer, som kunne spillet mpeg filen i de forskellige afsnit, men alle har været upræcise, og har ikke delt videoen der hvor jeg har indstillet den. Er der nogen der kender en måde at splitte dem på? Eller kan man sætte xbmc til at starte forskellige steder?

Håber det giver mening.

Det irriterer mig virkelig, så jeg håber der er en der kender svaret :)

Core I5 6600K @ 4.5 Ghz - Intel HD 530 - Asus Sabertooth Z170S - 16 Gb Hyper X @ 2400 Mhz
250 Gb SSD - 500 Gb + 2 Tb HDD- 750 W Corsair Rmx - Corsair H110i GT - Define S
MacBook 5.1 - Core 2 Duo @2Ghz - Nvidia 9400M - 8 Gb Ram - OS X El Capitan
iPhone 6@128 Gb - Huawei MediaPad T1 10@8Gb + 64 Gb Micro SD

2

torsdag, 26. september 2013, 10:20


Nu må man ikke hjælpe en fremmed med digital kopiering, så jeg vil ikke skrive så meget, men jeg vil dog sige at i stedet for
at rippe det hele til en stor MPEG fil, så find et program der kan rippe ud fra afsnit på DVD'en. Der findes masser, også gratis programmer.

Og så vil jeg også lige sige, at du med fordel kan rippe til fx mkv eller avi format i god kvalitet uden at det fylder alverden, og stadig bibeholder bitrate kvaliteten.


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.