Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

mandag, 2. september 2013, 20:20


Hej!
Er lidt i tvivl om hvorvidt jeg er havnet det rigtige sted, men i al fald sidder jeg lidt med et problem.

- Ved ikke helt om det er muligt, men ville høre om der var et geni der vidste om man kunne inddele et dokument i word. Lidt ligesom du har muligheden for at have flere tabs i Excel - i form af regneark.
Er der mulighed for at man kan frembringe dette i word, men så der kun er tekst. Ved på forhånd godt at det er muligt at indsætte regneark i word, men det er ikke derhen jeg gerne vil.
Ville gerne se om det var muligt at udnytte Excel's "regnearkfunktion" til almindelig tekstbehandling i Word.


På forhånd tak!


2

mandag, 2. september 2013, 21:06


Hvis det er til at holde styr på en masse dokumenter.eller lignende samlet, så tror jeg at du skal kigge udover word. Prøv at tage et kig på one-note eller lignende.

/ask

IBM t42 and IBM t23 still alive and kicking

3

mandag, 2. september 2013, 21:13


Argh damn!
Var lidt ude efter at undgå at skifte program.
Ligger inde med en Office 2013 Pro plus som jeg ikke har installeret endnu, er der nogen af jer der ved om man kan gøre det på denne ?#Stephan


4

tirsdag, 3. september 2013, 08:34


Hvad er det du skal bruge det til? Måske der er andre og bedre løsninger. Word er lavet til at skrive enkelte filer i, så hvis det ikke er det du vil er der måske andre bedre (og gratis) alternativer.

/ask

IBM t42 and IBM t23 still alive and kicking

5

tirsdag, 10. september 2013, 00:54


Jeg fandt ud af det. Har ikke lige fuldt med i udviklingen og fattet at One Note var en del af Microsoft Office pakken! Mange tak for hjælpen! :)


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.