Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

fredag, 30. august 2013, 19:52


Hej. jeg er stødt på et problem her den anden dag da min ven spillede på min computer
altså han spillede imens han lavede noget skole ting i baggrunden så han blev ved med at minimere spillet lige indtil at skærmen blev sort og vi var nød til at genstarte computeren. da vi så startede den op igen gjorde han det samme med samme resultat og så da vi genstartede den og han prøvede på at åbne spillet (gta iv) kom steam op med nogen beskeder der hed "fatal error også nogen tal" og der var mange af de beskeder. men lige siden det skete har min computer kørt gta iv og andre spil rigtig dårligt i forhold til før. altså i mit spil der (league of legends) kørte jeg 60fps med højeste grafik men nu er jeg nød til at tage den to tak ned (normal) og der kører der en blanding imellem 40-60fps så har du nogen idé om hvad der kunne være galt? (kopieret af en besked som jeg sendte til en ven)


2

fredag, 30. august 2013, 22:30


Hvis du har mulighed for at formatere computeren, vil jeg mene, at det er det bedste at gøre. Jeg ved ikke hvad der er galt, men det kunne lyde som noget software-fejl.

Den anden mulighed er, at computeren (grafikkort eller CPU) overopheder pga de mange åbne programmer, og derfor kører computeren dårligt. Du kan tjekke dine temperaturer med programmet SpeedFan, som i øvrigt er gratis.

Det ville i øvrigt være en god ide at skrive hvilken hardware du benytter

Venlig hilsen

Peter

CPU: i5-6600k @ 4.2GHz
GPU: GTX 1060 6GB
RAM: 16GB DDR4 HyperX
MOBO: Asus Z170i Pro Gaming
SSD: Samsung 750 Evo 500GB
Kabinet: Mini ITX Sugo SG13

3

søndag, 1. september 2013, 13:43


men hvordan formatere jeg min computer?


Tilsvarende tråde

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.