Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

tirsdag, 4. juni 2013, 20:11


Jeg har haft to brugerprofiler, som jeg kan vælge imellem, når Win starter op. Nu virker den ene ikke længere. Den anden virker.

Jeg prøvet at gå ind i den profil, der virker, der har administratorrettighederne, og rename den anden, men det ændrer ikke noget. Jeg har også prøvet at lave nye profiler, men de, kan jeg ikke se efterfølgende ved startup.

Andy thoughts?

Sent from my iPad using Tapatalk HD


2

lørdag, 8. juni 2013, 19:24


Hvad er det helt præcist der ikke virker ved den? Er det password den ikke accepterer?

CPU i5-6600
MB Asus H110M-Plus
GFX Asus GTX770
RAM Kingston HyperX Fury 16GB
SSD Samsung 850 EVO 250GB / Samsung 840 EVO 250GB
PSU EVGA GQ 750
Dual Boot Windows 10 Pro & macOS Sierra

3

mandag, 24. juni 2013, 21:33


Som om at alle brugerprofilerne er smidt væk i opstarten. Min egen brugerprofil er dog tilbage, men når jeg vælger den og Win starter, så får jeg meddelelsen:

"c:\windows\system32\config\systemprofiler\desktop henviser til en placering, som ikke er tilgængelig. Det kan være harddisken på denne computer elelr på et netværk. Kontroller, at disken er indsat korrekt og at du har forbindelse til interenettet og forsøg igen. "Og jeg starter op stort set uden skrivebord.


Tilsvarende tråde

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.