Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

torsdag, 2. maj 2013, 21:23


Hej, gennem en længere periode har jeg prøvet at søge svar på mit spørgsmål rundt omkring på google men intet synes at hjælpe...


Jeg har i sin tid købt GTA IV på steam men aldrig rigtig spillet det. Da jeg så købte min nye Laptop med Win 8 pro besluttede jeg mig for at nu skulle jeg have noget tidfordriv efter skole. 1. Mit problem er at jeg ikke kan få Rockstar Social Club til min Win 8 maskine, det er hvad det er. 2. Når jeg så prøver at starte over steam kommer den op med at det ikke er indstalleret(social club) det siger sig selv. jeg siger play offline.
Inde i spillet beder GFWL om en cd key som jeg har fået af steam og jeg taster ind men GFWL siger at den er ugyldig? og kan desuden heller ikke downloade min GFWL profil i spillet og har prøvet at hente profilen ned i andre GFWL spil men intet sker i GTA IV?

Nogle der kan hjælpe med mit problem, eller måske bare har noget feedback om det overhovedet kan lade sig gøre? (:
På fårhånd Tak (:


Tilsvarende tråde

Benyttede tags


GFWL, GTA IV, Steam


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.