Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

mandag, 25. marts 2013, 22:37


Hej,

Jeg er løbet ind i et problem med min mac, hvor jeg ikke kan hverken partitionere mit drev, slette eller geninstallere OSX.

Jeg startede med at installere windows via bootcamp, og alt virkede fint - dog manglede jeg noget plads, så jeg besluttede mig for at slette partitionen og starte forfra. Jeg kom til at bruge windows setup til at slette den gamle partition og imens kom jeg til at slette den partition på 200mb som mac bruger til boot.

Derefter har jeg ikke været i stand til at bruge bootcamp, diskværktøjet eller geninstallere mountain lion.


følgende beskeder får jeg når jeg prøver:

Bootcamp: Startdisken kan ikke partitioneres eller gendannes som en enkelt partition
Diskværktøj: Partitioneringen mislykkedes med fejlen: Kunne ikke åbne enhed - derudover er alle knapperne grå når jeg går ind i fanen "slet"

Mountain Lion installer (fra appstore): Disken bruger ikke GUID-partitionsoversigtstypen. Brug diskværktøj til at ændre oversigtstypen. Vælg disken, fanen Partitionen og Antal partitioner og klik derefter på Indstillinger.


jeg har prøvet at søge på nettet, men ingen af løsningerne kan bruges :/

håber virkelig der er nogen herinde der kan hjælpe.

på forhånd tusind tak,

Andreas


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.