Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

torsdag, 7. marts 2013, 11:53


Min computer kom for noget tid siden med den advarsel at der var problemer med hukommelsen, og derved tænkte jeg. Okay måske det er tid til en formatering af computere.

Formaterede den så den anden dag, slettede alt osv. Installerede alle de drivers der skulle til og den kørte fint og normalt igen.

Installerede mine spil (Spiller en del Black ops 2 på højt niveau). Satte det samme options som jeg altid har brugt i spillet.

Før før lå den på steady 125 fps uden nogen betydelige drops og hvis der var nogen var det til 123 og tilbage med det samme og så steady igen. Men efter formateringen er den steady 125 i (normalt 5-15 min ca. og derefter dropper den total ned på 90 ned på 60 osv flakker fuldstændig) Og jeg lagger i spillet som en idiot.

Jeg har prøvet geninstallere min driver til GPU uden held endnu.
Har ikke haft mulighed for at skaffe driver til mobo endnu, da full update gennem dens system ikke virker dunno. Så de drivers der ligger til den er dem der er på dens installations cd.
Kigget på GPUs temp og den ligger på 60-70 loade og 30-31 idle så burde heller ikke være det

Har lavet mit mobos auto OC, hvilket giver min 3570k fra 3.4ghz til 4.2ghz (Mellem valg fast så ikke engang extreme så bliver ikke presset så meget) Når jeg gør det smider den dog mine ram ned på 1300 mhz (er 1600 mhz) Derefter har været inde og sætte dem manuelt til 1648 (eneste jeg kunne være kunne ikke vælge 1600 tror dog vi gjorde noget sidst og fik dem ned på 1600mhz) Kan dette evt være løsningen?

Eller er der nogen andre som er meget klogere end mig, og har en evt. løsning på dette må de meget gerne komme frem.


Tilsvarende tråde

Benyttede tags


FPS Drops


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.