Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

søndag, 17. februar 2013, 15:07


Hej jeg har lige formateret mit windows og nu prøver jeg at installere min driver til lydkortet.. Kan ikke fortælle så meget da jeg ikke ved hvad det er for et lydkort halløj!

ved at jeg plejer at hente driveren fra realtek.com men jeg støder nu på det her problem at når jeg er ved at installere det så melder den fejlen at " Windows kan ikke bekræfte udgiveren af denne driversoftware. "


hvad kan jeg lige gøre der for det er jo ret irriterende ikke at kunne bruge lyden!


2

søndag, 17. februar 2013, 15:51


desuden kan jeg fortælle jer at jeg har et !ASUS M2N-MX bundkort" ! :) og at jeg køre med win 7 professional 64x er der mere man har brug for at vide så skriv lige.

Jeg tror nok at det hedder RealTek Soundmax eller sådan noget og har prøvet google men jeg finder simpelthen ikke nogle drivere som jeg kan bruge.

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "dengsen" (17.02.2013, 16:15) med følgende begrundelse: Pga for lidt information :)


3

søndag, 17. februar 2013, 19:51


Ingen der ved noget ? Eventuelt en som gider finde den driver jeg mangler da de jeg har fundet ikke virker ?! :-)


4

tirsdag, 19. februar 2013, 18:56


Umiddelbart ser det jo ikke ud til ASUS har nogen drivere liggende til Windows 7.
Har du prøvet dem der er lavet til Windows Vista?:
http://www.asus.com/Motherboard/M2NMX/#support_Download_25

Ellers prøv dem her:
http://gbuzogany.com/drivers/AD200B_6570_Win7.zip


Tilsvarende tråde

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.