Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

mandag, 28. januar 2013, 14:36


Hej Alle

Jeg har lige fået et nyt fjernsyn, som kan streame mine film fra NAS'en. Derved kan jeg pensionere min Tvixie :) Problemet er at fjernsynet jo bruger DLNA, så derved er ISO et no-go. I tidernes morgen rippede jeg alle mine film til ISO, og har lagt dem på loftet. Nu skal jeg så igang med at konvertere dem til MKV, men kan simpelthen ikke finde et ordentligt program. Enten kan den ikke læse en ISO direkte (Blaze) eller også er lyden håløs ude af synch (Xilisoft) eller også skal man lave en-efter-en konverteringer. Foretrækker et program, som kan ligge jobs "i kø", så jeg bare skal trække ISO'erne over, og trykker start, således at den tykker sig igennem dem en efter en.

Hvad gør en klog mand ????


puma99dk|

Bent u genieten van de tijd van de vooravond?

2

mandag, 28. januar 2013, 17:14


hvis det være one click så prøv MakeMKV ellers vil du ha kvalitet ska du skal du ha fat i Virtualdubmod, x264 (8 el. 10bit) codec og så VobSub...

men kan os gøre mere enkelt med HandBrake...

har selv prøvet alle 3 og med Virtualdubmod er nok det sværeste endtil du har prøvet det nogle gange ^^


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.