1

søndag, 27. januar 2013, 21:49


Hej tweak
Efter vi har fået nye access points er min bærbar begyndt og lagge helt vildt i windows. Når jeg har oprettet forbindelse til netværket går der lige et halvt minunt også begynder den at lagger i omkring et halvt minunt også fryser den helt og bliver nødtil og slukke den på knappen :(, men den lagger ikke når jeg er på andre netværk :S
vores access points er et Ubiquiti Unifi.

Der sidder et Intel Centrino advanced-N 6200 netværks kort i bærbaren, og bærbaren køre windows 8 pro 64bit og har opdateret netværks driver til den nyeste. :)

Asus Maximus V Gene - Intel i5 2500k @ 4,5GHz + Corsair H60
2x Corsair Vengeance 2 x 4 GB (16gb) - Gigabyte geforce GTX970 G1 4GB
500gb + 750gb Samsung Spinpoint f2 - Corsair hx620
250gb Samsung 840 pro - Fractal Design Define R5 Black
Logitech G500, G710+, G930 og Z5500
2x Dell u2713hm

2

søndag, 27. januar 2013, 22:00


Prøv eventuelt at nedgradere driveren til netkortet, jeg havde også problemer med den nyeste til mit Intel 6300 netkort under Windows 8.
Alternativt kan du prøve at kigge efter drivere nyere end dem Intel har på deres hjemmeside, evt. fra station-drivers.com eller lignende sider(jeg har tidligere fundet nye drivers til Atheros netkort på "laptop video 2 go" hjemmesidens forum).

Husk at tænke dig om inden du poster, underbyg gerne svar med argumenter baseret på fakta og husk kilder.

3

tirsdag, 12. februar 2013, 19:08


det viste sig at min harddisk var ved at stå af. dagen efter denne post ville bærbaren ikke started :/

Asus Maximus V Gene - Intel i5 2500k @ 4,5GHz + Corsair H60
2x Corsair Vengeance 2 x 4 GB (16gb) - Gigabyte geforce GTX970 G1 4GB
500gb + 750gb Samsung Spinpoint f2 - Corsair hx620
250gb Samsung 840 pro - Fractal Design Define R5 Black
Logitech G500, G710+, G930 og Z5500
2x Dell u2713hm

Nyeste Videoer og Trailers

Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.