Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

torsdag, 20. december 2012, 21:48


Hey Tweakers!

Har lidt problemer med at få indstillet min mus i cs osv, syns den er meget unaturlig hurtig og firkantet, har self prøvet at skrue ned for hastigheden, men så bliver den bare for langsom i stedet..

Vil gerne have en mus som er ikk er såå hurtig men stadig er følsom og blød (smooth) i sine bevægelser, lidt som et analog joystik.. føler bare min mus godt kan gå hen og blive for firkantet..

havde nogle problemer her for et stykke tid siden med min mus, den var lige pludselig blevet viiildt langsom, så prøvede at indstille lidt i (windows) uden held, så prøvde jeg at installere en driver til min mus (Daimondback 3g - Razor) første par gange virkede det ikk så prøvede jeg bare alle mulige random indstillinger, og så pludslig virkede den igen.. men vidste virkelig ikk hvad jeg havde gjort for at få det til at virke igen???

Så hvor skal jeg bygende henne ?? er ikke så bekendt med de forskellige mouse "terms" der er jo alle mulige indstillinger..

Amodeus

:firefox:


Benyttede tags


mus, settings, software


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.