Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

tirsdag, 23. august 2011, 19:45


Hej

Jeg har opsat mit Word med de skrifttyper, linjeafstanden, størrelser osv. som jeg nu kan lide. Så når jeg åbner et friskt nyt dokument, så er det klar til mig

Men men, når jeg åbner et dokument en anden har lavet hvor der er helt andre indstillinger så er det jo lidt træls. Så derfor kunne jeg godt tænke mig at den åbnede andres dokumenter op med MINE egne indstillinger.

Kan det lade sig gøre?


2

tirsdag, 23. august 2011, 23:15


Går ud fra at du bruger Office 2010?

Tror det kan gøres sådan her:
Filer -> Indstillinger -> Avanceret -> Klip, kopier og sæt ind -> Der kan du så ændre hvad der som standard skal ske med tekst når du indsætter noget udefra.
(Kan også gøres ved at trykke på Ctrl lige efter at du har indsættet det og vælge hvad der lige passer).

Angående det med at åbne andre dokumenter, kan du ikke bare Ctrl+A og så trykke på den typografi/style du gerne vil bruge?


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.