Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

torsdag, 17. marts 2011, 18:08


Hej derude.

Jeg sidder her med en ældre Zepto pc med en 7600GO.

Problemet er at så snart jeg installere driveren til grafikkort bliver der bare sort skærm, så jeg er nød til at starte den op i VGA tilstand for at fjerne den igen. Jeg har også prøvet med andre OS men intet fungere.

Den fungere fint hvis der ingen driver er på computeren, jeg har prøvet mange forskellige driver, f.eks. Omega drivers, den nyeste fra nvidias HP og den originale fra driver cden.

Er helt lost.. Er grafikkortet smadret eller hvad kan det være ?

ASUS PRO-GAMING Z170 - Intel i7-6700K - GeForce GTX970 - Crucial 16GB DDR4 2400Mhz - Samsung 850EVO 500GB

2

fredag, 18. marts 2011, 23:43


Du skrev ikke hvad for et Os, men til din tro på at det er dårligt, d.v.s. kan starte på lav kraft (før driverne fra Os bliver indlæst) og så gå i sort efterfølgende må siges at være muligt. Har set det på anden bærbar, hvor der desværre skulle skiftes bundkort.
M.v.h.


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.