1

onsdag, 16. marts 2011, 15:58


Min pc fryser ved opstart. Dvs. at jeg slet ikke får lov at se setup kører medmindrer jeg tvinger min pc til det ved at trykke DEL når den starter første logo som er mit motherboard asus logo, hvis ikke jeg gør det fryser den bare skærmed ved logoet.

Jeg kan se når jeg ser setuppet ved hurtig at trykke DEL er at efter den har loadet Device #01 : Hitachi ****** harddisk og skal til at loade Device #02: så fryser den. Device #02 er mit dvd drev. Jeg har 1 harddisk og 1 dvd drev. Resten af mit setup ved opstart ser helt fint ud. Jeg har prøvet at tage Mass Effect 2 cd'en der sidder i drevet ud inden computeren frøs og dette lykkes. Min pc fryser dog stadig samme sted. Her er info om hvad jeg har gjort for nylig:

juleaften -> Nyt grafikkort da mit gamle brændte af
28 december -> Ny strømforsyning da mit nye grafikkort skulle bruge en stærkere strømforsyning
4. Marts -> Ny HD fladskærm.

Der er under hele udskiftet af strømforsyningen støvet GRUNDIGT af inde i min pc. Så det kan ikke være det. Computeren er kørt FULDSTÆNDIG smooth siden udskiftning af strømforsyning og grafikkort, meget mere smooth end hvad den ellers har gjort IMO. Jeg kørte et fuld antivirus og defragmentering ca. 1-2 uger siden.

Specs:

6gb DDR corsair RAM
Geforce GTX 450 fra Gainward
Corsair 650W strømforsyning
ASU P5E VM-HDMI grafikkort
Intel E8400 3 ghz dual core processor

Der er mulighed for at skifte til et oldgammelt dvd drev hvis det ønskes. Gider bare ikke hvis det er unødvendigt fordi jeg sidder med et mini-atx kabinet og det er et helvede af dimensioner af skifte hardware på sådan en.

Hjælp!!


2

onsdag, 16. marts 2011, 18:49


Nåh, jeg fandt ud af det. Man må åbenbart ikke sætte sin creative zen touch usb oplader til samtidig med man starter op. Så kan den ikke finde ud af det.


Nyeste Videoer og Trailers

Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.