1

søndag, 13. marts 2011, 14:35


Som titlen antyder, så hver gang jeg vil se en video på youtube, så der hvor videoen skal kommer, er der bare sort skærm


Er der nogen der ved hvorfor?


2

søndag, 13. marts 2011, 16:10


Prøvet i en anden browser bare for sjov?

Intel I5 2500k | Gigabyte Z68 | 16GB Kingston | Radeon 6950 | 2xOCZ Vertex 3 120GB Raid 0 | OCZ 650W
27" (U2711) DELL | 24" (2408WFP) DELL | Ergotron LX Dual Side-by-Side

Canon 5DM2 | 16-35mm 2.8L | 24-70mm 2,8L | 85mm 1.2L USM II | 70-200mm 2.8L IS
Nogle Speedlites | PocketWizards

3

søndag, 13. marts 2011, 16:17


Får jeg også engang imellem i Chrome, ved ikke hvorfor det sker, men du kan bare klikke på en related video, se om den virker, og hvis den gør så gå tilbage til den video du ville se til at starte med.

Intel i5 2500K @ CM Hyper TX 3
Gainward GF GTX 560 Ti "Phantom" 2
Corsair 4x2 GB DDR3 1600MHz
ASUS P8P67 Pro B3
Corsair CX600

4

søndag, 13. marts 2011, 16:47


Har prøvet i IE, og der virker det fint nok, men nu kan jeg ret meget bedre lide chrome end IE.
Og har prøvet at klikke på en related og så tilbage igen, men det fungerer stadig ikke, kan det være noget med flash?


5

søndag, 13. marts 2011, 17:08


prøve at slette alle temp filer, cookies osv i Chrome

kører du med en developer version?


6

søndag, 13. marts 2011, 17:09


Har oplevet problemet en del gange i Chrome, det plejer at hjælpe bare at refreshe siden (F5)

\\ martin

roses are red
the screen just went blue
i'm sitting here thinking:
what the fuck did i just do?

7

søndag, 13. marts 2011, 17:19


Nope, det virker heller ikke.


8

søndag, 13. marts 2011, 18:50


Citeret

Oprindeligt indlæg af redrolf
Nope, det virker heller ikke.


er det en developer version eller en final version du bruger?


9

mandag, 14. marts 2011, 08:31


Det er den her http://www.filehippo.com/download_google_chrome/ , men der har aldrig været problemer med det før


10

mandag, 14. marts 2011, 09:18


Citeret

Oprindeligt indlæg af redrolf
Det er den her http://www.filehippo.com/download_google_chrome/ , men der har aldrig været problemer med det før


hvis jeg var dig vil jeg lige prøve med en anden version af Chrome.

jeg benytter selv developer versionen, der er endnu mere "beta" end den du bruger, og der er altså fejl i de forskellige builds


11

mandag, 14. marts 2011, 12:08


Husk på Chrome opdaterer sig selv

I About chrome, kan du se hvilken version du kører med.

Intel I5 2500k | Gigabyte Z68 | 16GB Kingston | Radeon 6950 | 2xOCZ Vertex 3 120GB Raid 0 | OCZ 650W
27" (U2711) DELL | 24" (2408WFP) DELL | Ergotron LX Dual Side-by-Side

Canon 5DM2 | 16-35mm 2.8L | 24-70mm 2,8L | 85mm 1.2L USM II | 70-200mm 2.8L IS
Nogle Speedlites | PocketWizards

12

mandag, 14. marts 2011, 14:37


Har prøvet med en anden version af Chrome på min bærbar, og der fungerer det heller ikke.
Og i den über beta du bruger, pinky, fungerer youtube videoer der. for hvis de gør og der ikke er nogen større fejl, så vil jeg da gerne lige have den, hvis jeg kan få det.


13

mandag, 14. marts 2011, 14:43


Hvis du gider finde ud af hvilken version af Chrome du bruger, er det stadig nemmere at hjælpe dig

Dev er ikke beta/beta det er Canary build der er det...

Jeg kører også med DEV, og kører pt med version "11.0.696.3 dev" og youtube virker fint


http://www.chromium.org/getting-involved/dev-channel

Midt nede på siden

Download and run the installer for the desired channel:
Stable channel: http://www.google.com/chrome?platform=win
Beta channel: http://www.google.com/chrome/eula.html?extra=betachannel
Dev channel: http://www.google.com/chrome/eula.html?extra=devchannel
Canary build: http://tools.google.com/dlpage/chromesxs
You'll need to restart Google Chrome to get the update.



Kom lige til at tænke på de nye Chrome's bruger hardware acceleration, så hvis det ikke hjælper med nyere dev version, så prøv evt lige at opdatere din VGA driver.

Intel I5 2500k | Gigabyte Z68 | 16GB Kingston | Radeon 6950 | 2xOCZ Vertex 3 120GB Raid 0 | OCZ 650W
27" (U2711) DELL | 24" (2408WFP) DELL | Ergotron LX Dual Side-by-Side

Canon 5DM2 | 16-35mm 2.8L | 24-70mm 2,8L | 85mm 1.2L USM II | 70-200mm 2.8L IS
Nogle Speedlites | PocketWizards

14

mandag, 14. marts 2011, 15:16


Kunne det ikke være noget så nemt som en reinstall af flash?


15

mandag, 14. marts 2011, 16:49


/facepalm, skulle bare køre en Ccleaner.
Får lyst til at slå mig selv, meget hårdt :oops:
Og tak for den gode hjælp, sætter stor pris på hjælpsomhed.

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "redrolf" (14.03.2011, 16:50)


Nyeste Videoer og Trailers

Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.