Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

tirsdag, 18. januar 2011, 19:12


Hej allesammen..

For et par uger siden har jeg købt mig en buffalo linkstation duo 2tb nas = BLD2..
Men jeg har altså ikke rigtig kunne sætte den ordenlig op.. Jeg ved ikke hvad jeg har gjort forkert.. Men web-acces delen kan jeg slet ikke få til at du.. BLD2 er koblet til min trådløse router med RJ45 kabel.. Og der er ingen problemer med kontakt eller noget, men at overfører filer til den fra en anden computer trådløst til routeren som så fører det igennem med kabel.. Det tager bare en evighed.. Og ja, den kan jo også være en medie server.. og det fatter jeg også NADA af hvordan man får slået til..

Er der nogle af jer, som har arbejdet med sådan en før? eller ved hvor der er en god guide til hvordan man sætter det her bæst ordenligt op.. For synes det er dumt at sådan en dyr invistering bare stå og ikke kan så meget..

Elessar..


All around fin fyr..

2

fredag, 21. januar 2011, 09:24


Jeg har haft et par NAS, og de har alle været røvlangsomme når jeg har brugt dem trådløst. Det hjalp lidt på den sidste da jeg brugte en hurtigere router (draft n/300Mbps). Kræver så et tilsvarende netværkskort.
GLAN er nærmest et must i routeren.

Hvis du sidder med en 54Mbps WLAN/100Mbps LAN router kommer du nok til at leve med hastigheden. Din Linkstation er ikke særlig hurtig i forvejen, desværre.

Hvordan den skal sættes op, har jeg ingen anelse om. Ud fra de reviews jeg har læst skulle den være lige til at sætte op - overvejede at købe en, men droppede det.


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.