Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

søndag, 5. december 2010, 13:58


Hej jeg tænkte på om der findes noget software som kan ændre på hvilke signaler der kommer ind i hvilke porte og hvordan de skal behandles. Det skal virke sådan at jeg kan sætte mit headset i en port og skærmhøjtaleren i en anden port, og der skal sendes identisk stereolyd ind i dem - men på samme tid vil jeg gerne have mulighed for at sætte mit anlæg til en tredje port så jeg kan høre 5:1 lyd, hvor anlæggets højtalere er baghøjtalerne og skærmen og headsettet er identiske forhøjtalere.

Nogen hjælp, for jeg er ret så træt af Realteks begrænsede indstillinger. Det skal forresten lige siges at jeg har 4-OUT, 1-MIC og 1-IN (selv om denne er irelevant)

MSI Z87-G43 GAMING (MS7816) NVIDIA GeForce GTX 760
Intel Core i5-4670k (3,4 GHz) 8 GB RAM
Samsung SSD 840 EVO 250 GB Samsung SpinPoint F1 Desktop 750GB 32MB 7200 RPM

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.