Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

torsdag, 2. december 2010, 23:28


Hey Tweak! :)

Min ven begyndte for ikke så længe siden at spille wow, så her den anden dag (så klog som han er) bliver han af en eller anden bedte om at gå ind på en hjemme side så blizzard ikke lukker hans account. Det gør han så, og 2-3timer senere gå hans wow amok. dvs. grafik bliver helt gal og spillet lukker, han prøver så han logge ind i igen, han har spillet åbent i 2min også lukker det igen.
Det første jeg beder om at gøre var at køre hans anti-virus program; det gør han ingen bid. Så bider jeg ham om at køre trendmicros gratis AV scanner; stadig ingen bid. Så beder jeg ham om at køre Avast!s boot-time scan, stadig ingen bid. Yderligere beder jeg om at installere comodo-firewall, når han åbner wow nu advarer comodo så mod et over-flow attack fra wow.exe.

Mit problem er nu at den eneste løsning jeg kan se er at geninstallere hele hans system. Andre forslag til hvad der kan være galt/hvordan problemet kan løses? Han har prøvet at updater sin gfx driver og geninstallere spillet , ingen held :s


Tak for hjælpen på forhånd Tweak :) :rules:

EDIT: Hvis nogen kender noget til det så var hjemmesiden virussen kom fra: www.wowlocker.com

Dette indlæg er blevet redigeret 4 gange, senest redigeret af "Krokcy" (03.12.2010, 02:01)


2

torsdag, 2. december 2010, 23:51


Prøv at slet spillet. Overfør det igen fra din computer evt. (bare hele mappen) .. Det burde virke, hvis virusen ligger i wow.exe filen...

"Don't you know who the fuck i am? ... I`m the Juggernaut, Bitch!."


Ejer af denne webshop med parfumer, hudpleje, make-up og meget mere!

3

fredag, 3. december 2010, 01:50


Vi prøvede at slette spillet men windows sagde filen var i brug, så vi brugte en fileshredder og slettede hele mappen, og geninstallerede spillet (også med en ny installer.exe så den ikke var blevet inficeret)


4

fredag, 3. december 2010, 07:58


det er sikkert en hacker der har rodet med en .exe fil ved at injicere kode i den, her ekstra kode der giver et overflow.

det er ikke en virus, men et klassisk eksempel på næsten samme metode man bruger til at lave cracks... han har så bare gjort det at han har lagt kode ind som ingen mening giver overfor computeren (det bugger, laver gfx fejl osv.) indtil at der er en instruks som CPUens NX-bit eller windows ikke synes om og spillet lukker...

men sikkert én der har synes det var sjovt at tage en wow.exe, rodet lidt i den og smidt den ud til folk via en fake side... og tæller ikke som en virus, bare et program som bugger

AMD FX 6300
8 GB Crucial DDR3-800
Gigabyte 970A-DS3P
AMD Radeon R9 270X

5

fredag, 3. december 2010, 09:16


Lyder da helt forkert. WoW's indbyggede sikkerhedsværktøj burde da havde smidt den exe fil af hekkenfeldt til det øjeblik du tænder spillet. Checksum'en er jo helt helt forkert. :crazyeyes:

The Hoff - Mansens 80er Retro PC
| NZXT S340 Elite | Gigabyte Aorus X370 Gaming 5 | Ryzen 1700 @4.0GHZ | 4x8GB Trident RGB 3200Mhz @2933 Mhz RGB | MSI 1080 Armor OC 8GB | Be Quiet Dark Power Pro 11 650W | 1x256GB, 1x512GB SSD | 6TB NAS Harddisk | Vandløling fra EK, Hardwarelabs og Enermax |

6

fredag, 3. december 2010, 11:21


Citeret

Oprindeligt indlæg af HerrMansen
Lyder da helt forkert. WoW's indbyggede sikkerhedsværktøj burde da havde smidt den exe fil af hekkenfeldt til det øjeblik du tænder spillet. Checksum'en er jo helt helt forkert. :crazyeyes:


medmindre exe filen er blever lavet om til at sende en falsk checksum, that is ;)

AMD FX 6300
8 GB Crucial DDR3-800
Gigabyte 970A-DS3P
AMD Radeon R9 270X

7

fredag, 3. december 2010, 11:32


prøv at fjerne den i fejl sikret tilstand. mener det bare er at trykke på F8 som en gal mens maskinen starter op og så vælge fejl sikret tilstand..

så burde der ikke være noget problem.

Fx 8320 | Asus R9 280x | ASUS M5A97 EVO 2.0 | 8 gb G.Skill ARES 1866 MHz cl9 | 120 gb samsung 840 evo ssd
Canon 700d - Røde videomic go

8

fredag, 3. december 2010, 12:00


Citeret

Oprindeligt indlæg af dwmc
prøv at fjerne den i fejl sikret tilstand. mener det bare er at trykke på F8 som en gal mens maskinen starter op og så vælge fejl sikret tilstand..

så burde der ikke være noget problem.


Alternativ til at smadre din F8 knap, Kør -> msconfig -> Boot fanen -> flueben i Sikker start ;)


9

fredag, 3. december 2010, 13:48


ja men så får han ikke noget motion ud af det :dance:

og hvis det er sådan en lås alt fætter kan man så stadig gøre det via windows?

Fx 8320 | Asus R9 280x | ASUS M5A97 EVO 2.0 | 8 gb G.Skill ARES 1866 MHz cl9 | 120 gb samsung 840 evo ssd
Canon 700d - Røde videomic go

10

fredag, 3. december 2010, 14:02


Citeret

Oprindeligt indlæg af dwmc
ja men så får han ikke noget motion ud af det :dance:

og hvis det er sådan en lås alt fætter kan man så stadig gøre det via windows?


Ved ikke om det var et spørgsmål til mig, men han skriver jo, at der er blevet installeret flere antivirus programmer.

Men hvad ved jeg :))..


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.