Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

søndag, 15. august 2010, 13:37


Sidder og forsøger at installere Office 2007 på kærestens bærbar efter jeg har formateret den, men det nægter den simpelthen. Midt i installationen opstår der en fejl:

"Fejl 1935. Der opstod en fejl under installationen af assemblykomponenten {10CD20D2-733E-4174-9D02-2C6C26163DA5}."

Har googlet fejlen og fundet ud af at det er en udbredt fejl, og at løsningen kunne være dette:
http://support.microsoft.com/kb/926804/da

Der er bare lidt problemer... Windows 7 har allerede de .net frameworks installeret, og har endda prøvet med .net 4 uden held. Nogen skriver at 3.5 hjælper men det kunne jeg slet ikke få lov at "aktivere" i windows :/


Er der nogen der har en fix løsning? Hun står jo og skal bruge maskinen i morgen så alt hjælp modtages gerne! :cheers:

Gigabyte GA-EX58-UD4P - i7 920
G.Skill 6GB DDR3-1600 - MSI R4850
Chill Inn. 520A4M - WD3000HLFS VelociRaptor
Dell U2311H - Logitech Z-2300

iPhone 5S 16GB - Onkyo TX-NR616 - B&W DM683 - Samsung UE55ES7005 - Playstation 4 - Mac Mini (XBMC)
Tweak.dk på Facebook

2

søndag, 15. august 2010, 13:46


Jeg har desværre ikke nogen anelse om hvad der kan løse det problem direkte, da jeg ikke selv bruger MS office (udover Visio 2010).

Men en ide kunne være at fjerne .net framework fuldstændigt og prøve at installere det igen.

Ellers kan du jo være nødt til at smide openoffice på den, indtil en bedre løsning er fundet :boxed:

Husk at tænke dig om inden du poster, underbyg gerne svar med argumenter baseret på fakta og husk kilder.

3

søndag, 15. august 2010, 15:20


prøv at slå self defense/selv forsvar fra i den antivirus som er på den lappy og luk alt antivirus ned og køre installationen.

er jeg os nødtil af og til med KIS2010CBE (Kaspersky Internet Security 2010 CBE) da den så barsk at det ik er alle installationer den vil køre ^^




4

mandag, 16. august 2010, 23:20


Citeret

Oprindeligt indlæg af puma99dk|
prøv at slå self defense/selv forsvar fra i den antivirus som er på den lappy og luk alt antivirus ned og køre installationen.

er jeg os nødtil af og til med KIS2010CBE (Kaspersky Internet Security 2010 CBE) da den så barsk at det ik er alle installationer den vil køre ^^


Det hjalp desværre heller ikke :(
Jeg må formatere skidtet i morgen ...

Gigabyte GA-EX58-UD4P - i7 920
G.Skill 6GB DDR3-1600 - MSI R4850
Chill Inn. 520A4M - WD3000HLFS VelociRaptor
Dell U2311H - Logitech Z-2300

iPhone 5S 16GB - Onkyo TX-NR616 - B&W DM683 - Samsung UE55ES7005 - Playstation 4 - Mac Mini (XBMC)
Tweak.dk på Facebook

5

tirsdag, 17. august 2010, 06:13


Citeret

Oprindeligt indlæg af JuiCe

Citeret

Oprindeligt indlæg af puma99dk|
prøv at slå self defense/selv forsvar fra i den antivirus som er på den lappy og luk alt antivirus ned og køre installationen.

er jeg os nødtil af og til med KIS2010CBE (Kaspersky Internet Security 2010 CBE) da den så barsk at det ik er alle installationer den vil køre ^^


Det hjalp desværre heller ikke :(
Jeg må formatere skidtet i morgen ...


ja desværre men så prøv at installer Office som noget af det første efter det er kørt op igen, gør den det os så tror jeg det kan være en dårlig læsning el. noget :$




6

tirsdag, 17. august 2010, 09:10


Citeret

Oprindeligt indlæg af puma99dk|

Citeret

Oprindeligt indlæg af JuiCe

Citeret

Oprindeligt indlæg af puma99dk|
prøv at slå self defense/selv forsvar fra i den antivirus som er på den lappy og luk alt antivirus ned og køre installationen.

er jeg os nødtil af og til med KIS2010CBE (Kaspersky Internet Security 2010 CBE) da den så barsk at det ik er alle installationer den vil køre ^^


Det hjalp desværre heller ikke :(
Jeg må formatere skidtet i morgen ...


ja desværre men så prøv at installer Office som noget af det første efter det er kørt op igen, gør den det os så tror jeg det kan være en dårlig læsning el. noget :$


Yeah det bliver også planen :)

Gigabyte GA-EX58-UD4P - i7 920
G.Skill 6GB DDR3-1600 - MSI R4850
Chill Inn. 520A4M - WD3000HLFS VelociRaptor
Dell U2311H - Logitech Z-2300

iPhone 5S 16GB - Onkyo TX-NR616 - B&W DM683 - Samsung UE55ES7005 - Playstation 4 - Mac Mini (XBMC)
Tweak.dk på Facebook

Seneste tests og artikler

0

Logitech G19s Gaming Keyboard

De fleste kender Logitech som
Læs Mere

1

In Win D-Frame Mini

En ny dag, et nyt kabinet komm
Læs Mere

0

HIS Multi-View USB Portable Docking

Tweak.dk bevæger sig i dag ind
Læs Mere

0

Cambridge Minx Air 200 trådløs højttaler

Musikstreaming er kommet for a
Læs Mere
Seneste nyheder

0

PlayStation Danmark støtter Movember

Playstation - nu med overskæg
Læs Mere

0

Ny gammel PC

Ny brugt PC med sammen garanti
Læs Mere

0

MSI klar med MSI GTX 970 GAMING Lite

Knap har MSI GTX 970 GAMING fo
Læs Mere

1

Specifikationerne på Sony Xperia Z4 lækket

Jungletrommerne buldrer allere
Læs Mere
Nyeste Videoer og Trailers

Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.