Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

torsdag, 3. juni 2010, 09:00


Har ledt overalt efter en nyere driver til et Quadro FX880M på Nvidia uden held

Driveren jeg har nu hedder 8.16.11.8898 og søger en nyere


2

torsdag, 3. juni 2010, 10:21


Der er en mulighed for at fabrikanten af din laptop (jeg antager at det er en laptop pga m i navnet på grafik chippen), så det kan give problemer at bruge en reference driver, men hvis du "tør" kan du prøve en driver fra denne hjemmeside: LINK

De plejer at være gode til at opdatere deres driver liste og så har de et tool for at lave en ny INF fil til driveren. Jeg må indrømme at jeg ikke helt kan huske hvordan det er siden virker, men hvis man f.eks. går ind på dette link så kan man downloade en driver og en modificeret INF fil, som sandsynligvis skal smides ind i driverens folder når man har unpacked den.

Det var sådan at jeg fik lov til at installere en ordentlig driver til min egen laptop da jeg installerede windows 7 i hvert fald.

Håber det hjælper 8)

Husk at tænke dig om inden du poster, underbyg gerne svar med argumenter baseret på fakta og husk kilder.

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.