Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

mandag, 31. maj 2010, 17:00


Hej med Jer

Jeg har nu i 3 dage forsøgt at få lyd ud af HDMI porten på mit Radeon HDMI HD5770 sammen med video.. men jeg kan Sk. ikke hitte ud af det..

Jeg har Billed på mit fjernsyn.. men kan ikke få lyd ud ????? og kan ikke finde en menu i ATI catelyst manager programmet der noget med audio out at gøre ???

Det eneste der undre mig er at under enhedshåndtering er "audio device on high definition audio bus" er gul lige godt hvormange gange jeg geninstallerer og lige godt hva version jeg bruger ??


HJÆLPPP


2

mandag, 31. maj 2010, 17:14


Hvilket OS kører du med?

Sørg for at HDMI lyd driveren er installeret, jeg mener den er inkluderet i den nyeste catalyst driver, så prøv at starte med at installere den først.

Lyden styres igennem de almindelige lyd menuer i windows, du burde have noget der hedder noget ala "ati hdmi interface" i mixeren.

Det kan også være TVet der giver problemer, da jeg første gang rodede med sådan noget (med et nvidia grafikkort dengang), kunne jeg ikke få lyden til at virke fordi tvet ikke ville acceptere mere end 96KHz lyd output.

Husk at tænke dig om inden du poster, underbyg gerne svar med argumenter baseret på fakta og husk kilder.

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "RTM" (31.05.2010, 17:14)


3

mandag, 31. maj 2010, 19:37


ja hvis den er gul i enhedshåndtering så har den ik den rigtige driver, prøv evt. Driver Sweeper og afinstaller alt ATi og så installer det igen og se om det kan afhjælpe problemet, køre selv HDMI til mit 32tommer 1080p LCD TV og det funker fint med lyd og det hele i Windows 7 Ultimate x86 ^^




4

mandag, 31. maj 2010, 20:13


hmm sært.. har også en 5770. Dog sidder mit til en Sony receiver og når jeg tænder den så hopper den selv over på clone screen og tænder for min HDMI audio ud. Bruger en Vista her.

I Vista og Win7 har man denne inde i kontrol panelet (se billedet). Når du hopper over på HDMI med billedet så gå der ind og se om du kan slå HDMI lyd til manuelt (husk at du skal slukke det normale først).

Workstation: CPU: Intel Core I5 3570 - MB: AsusTek P8Z77-V LX2 - RAM: 16Gb Corsair DDR3
GFX: AMD 6850 1024Mb - Display: Dell U2412M 24" - HDD: Samsung 830SSD 128Gb - OS: Win 8 64bit

Server: CPU: AMD X2 240e - MB: AsusTek M4A785TD-V - RAM: 4Gb Kingston DDR3
HDD: 8TB (6x2Tb Samsung F4EG i Raid 50) Adaptec 6805 PCIe - OS: Debian 6.0.6

Internet: Fullrate 50/10Mbit VDSL2

5

onsdag, 2. juni 2010, 19:44


grrr giver snart op


På min winXP partion

... har jeg brugt driver sweeper.. og startet helt forfra.. og installeret

10-5_xp32_dd_ccc_enu.exe og 10-5_xp32-64_hdmiaudio.exe men stadig gul icon

:(

http://peecee.dk/upload/view/249066

På min win7 partion er der ingen gul icon... men stadig kun billed ingen lyd ud...


Tager jeg derimod kablet ud af min pc og sætter det over i min labtop.. er der både lyd og billed up på tv'et ?????

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "Wamphyri" (02.06.2010, 19:45)


6

onsdag, 2. juni 2010, 20:25


hvilket tv har du?

husk at HD5770 køre med HDMI 1.3b ska selv ha et nyt kable til mit da jeg for nogle sjove farver pga af dette.

Integrated HDMI 1.3 output with Deep Color, xvYCC wide gamut support, and high bit-rate audio



Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "puma99dk|" (02.06.2010, 20:27)


7

søndag, 1. august 2010, 16:46


Hej

Jeg har sammen problem med xp pro med min CLUB 3D Radeon PCI-E HD5750 1GB DDR5 HDMI .

Den siger også at noget med " audio device on high definition audio bus "

Hvad gøre man... har i fået det løst !?

Jeg har tilsluttet den til min samsung fladskærm 32" Den har vist 3 HDMI....

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "humani" (01.08.2010, 16:49)


8

søndag, 1. august 2010, 17:04


Mit 5770 fra MSI kører fint med min ASUS skærm over HDMI. Skal bare huske at skifte lydenheden over på HDMI, ellers så spiller maskinen lyd ud af mine G35 headphones eller det gamle onboard lydkort jeg bruger til at optage med :)


9

søndag, 1. august 2010, 17:20


min lydkort er på bundkortet.... 8.1 men bruger logitech 5.1 for at høre musik og mere....

Men da jeg læste lidt længer oppe... så siger en af de andre. at " man skal bruge HDMI 1.3" jeg har købt et hdmi kabel fra harld nyborg til 99kr. Er det ikke godt nok ! ??? ellers har de en som hedder HDMI KABEL PROF som kører med 1.3.


Link: http://www.harald-nyborg.dk/merinfo.asp?varenr=1228&n=10


ang. lyden som du siger, at man skal slå fra.. jeg bruger højtalerne når jeg gamer og høre musik og ville sætte den til HDMI, når jeg skal se film, på min fladskærm "samsungen"



Hvad er dit råd guru ? :)


10

søndag, 1. august 2010, 17:27


Citeret

Oprindeligt indlæg af humani
min lydkort er på bundkortet.... 8.1 men bruger logitech 5.1 for at høre musik og mere....

Men da jeg læste lidt længer oppe... så siger en af de andre. at " man skal bruge HDMI 1.3" jeg har købt et hdmi kabel fra harld nyborg til 99kr. Er det ikke godt nok ! ??? ellers har de en som hedder HDMI KABEL PROF som kører med 1.3.


Link: http://www.harald-nyborg.dk/merinfo.asp?varenr=1228&n=10


ang. lyden som du siger, at man skal slå fra.. jeg bruger højtalerne når jeg gamer og høre musik og ville sætte den til HDMI, når jeg skal se film, på min fladskærm "samsungen"



Hvad er dit råd guru ? :)


har selv sådan et kable, bare i 5m el. noget funker fint ^^




11

søndag, 1. august 2010, 17:50


Jeg har også købt den der 5 meter.... men hvad for et model tv har du tilsluttet den til ? og havde du problemer med lyden også evt. hvordan fixede du den !?


12

søndag, 1. august 2010, 17:52


Jeg har også købt den der 5 meter.... men hvad for et model tv har du tilsluttet den til ? og havde du problemer med lyden også evt. hvordan fixede du den !?


13

søndag, 1. august 2010, 18:24


har et Philips 32PFL5404H/12 og husk at sætte Windows til HDMI i output ellers er det klart du ik får lyd ud på dit tv :razz:




14

søndag, 1. august 2010, 19:16


Windows til HDMI i output ?

Er det under egenskaber for lyde og lydenheder ?


15

søndag, 1. august 2010, 19:22


Citeret

Oprindeligt indlæg af humani
Windows til HDMI i output ?

Er det under egenskaber for lyde og lydenheder ?


jo afspilnings enheder el. hva det hedder køre med engelsk os, da jeg synes engelsk er nemmere end dansk :razz:




16

søndag, 1. august 2010, 19:30


Nu er jeg helt lost :) hvad snakker du om :) engelsk !?


Jeg mente bare, om hvor man kunne finde det henne, og lave det om til HDMI :)


17

søndag, 1. august 2010, 21:08


Citeret

Oprindeligt indlæg af humani
Nu er jeg helt lost :) hvad snakker du om :) engelsk !?


Jeg mente bare, om hvor man kunne finde det henne, og lave det om til HDMI :)


snakker om at min Windows 7 er på Engelsk, men du ska her ind i lyd og sætte den til at smide lyd ud på HDMI.

kan desværre ik lige viste dig HDMI da mit modded Asus EAH5770 1GB er udlånt til en ven som gerne vil købe det til hans nye Core i5 system :razz:




18

søndag, 1. august 2010, 21:50


ja okay... Jeg bruger stadig xp pro. Men på min laptop er det vista :/ skal også enden lave den om til en xp pro eller win. 7. Men det er ikke lige til, at lave den om til xp :S lorte vista


Men jeg kan se, at min siger :

Under lydstyrke:

Realtek HD Audio output.


Så ved ikke what the f#%#" der er galt med den :/


Seneste tests og artikler

0

ASRock X99X Fatal1ty Killer vs. X99 Extreme6

Så er tiden endnu engang komme
Læs Mere

0

Razer Blackwidow Ultimate Chroma

Det er en god tid at være hard
Læs Mere

0

Antec ISK600M - Microtower

Hvis du ikke er til de store k
Læs Mere

0

Sandberg USB 3.0 SATA Docking Station

Sandberg har denne gang sendt
Læs Mere
Seneste nyheder

0

Oplev Midgård i 3D

Warner Bros. har i samarbejde
Læs Mere

3

LEPA AquaChanger serie af AIO vandkøling

LEPA er meget andet end strømf
Læs Mere

24

Minecraft MADPACK Konkurrence med masser af præmier

Tweak.dk har sammen med surene
Læs Mere

0

Nye Solid State Diske fra Corsair på trapperne

Kan man lide Solid State Diske
Læs Mere
Nyeste Videoer og Trailers

Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.