Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

mandag, 31. maj 2010, 10:19


Hej drenge og piger. Jeg har seriøst brug for hjælp!
Min fysiklære på HTX er begyndt at undervise os i brugen af pylab og python
Jeg sidder her i fysik og tænker at der må satan edme være en nemmere måde at gøre det lort på! Jeg nægter at bruge noget der minder om DOS. Da jeg har mac, vil jeg gerne have et program, som kan køre på mac, og er 1000 gange nemmere at have med at gøre, i forhold til data plot og andet gøgl som man bruger i fysik A!
Hilsen Nikolaj

[IMG]attachment.php?attachmentid=10981&sid=[/IMG]

2

mandag, 31. maj 2010, 11:35


"Octave" er en gratis Matlab klon som kan det meste også masser af plotfunktioner- jeg ved dog ikke om den findes til mac...

Edit: du skal dog være opmærksom på at de fleste gode plotværktøjer er kommandoline-basseret så det med at det ikke må ligne DOS kan du glemme hvis du vil lave nogen gode plots (min mening i hvert fald)

/Steffen

IBM T60
Intel T7200@2.0 GHz
Intel X25-M - 160 GB
2 GB Ram

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "Tecza" (31.05.2010, 11:36)


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.