Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

lørdag, 29. maj 2010, 14:10


Jeg har et meget mystisk problem med windows, så mystisk at det næsten er umuligt at forklare.. Problemet er at jeg nogle gange ikke kan klikke inden i mine programmer. For eksempel firefox; hver gang jeg loader en ny side holder den op med at reagere på musen. Ikke fordi firefox ikke svarer, men der sker bare ikke noget når jeg klikker, og musen skifter ikke courser når jeg holder den over et link. Men hvis jeg så trykker ctrl-shift-escape og får joblisten frem, kan jeg klikke igen, indtil siden reloader igen.
det sker også med andre programmer, og selv joblisten er ramt en gang imellem. Det virker som om at den ikke opfatter mine programmer som værende "aktive".
En meget beskrivende metafor ville være at det virker som om der er en glasplade foran mine programmer, som jeg en gang mellem kan fjerne, men som bare hopper tilbage igen.

Jeg bruger Windows 7 professional, og problemet kom efter at jeg installerede Orbit Downloader og TuneUp (ikke TuneUp Utillities, men et lille plugin til iTunes). Jeg har afinstalleret begge dele, og genstartet en del gange. Desuden har jeg kørt en gendanning til før problemet opstod. Ingen forskel.

Håber at nogen har bare en ide om hvad jeg kan gøre ved det.
Jeg tror aldrig nogensinde jeg har været så frustreret over et computer problem.

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "Nithel" (29.05.2010, 14:33)


2

lørdag, 29. maj 2010, 15:01


Jeg har siddet og fumlet med det her problem hele dagen, og så det sekund jeg skriver det her indlæg holder det bare op... Lige pludselig virker alt som det plejer igen :clap:
Tweak.dk må næsten have en eller anden slags aura der akskræmmer små irriterende problemer!


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.