Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

onsdag, 17. marts 2010, 09:15


Er der nogen som har været udsat for at billedet i widows's egen fotofremviser/billedfremviser bliver grønligt?
Alt bliver mere grønt, indtil jeg f.eks. sætter den til slide-show.
I alle andre programmer er billedet rigtigt.
Synes først det er kommet efter skift til en anden skærm.

MB: Asus P6T Deluxe V2, CPU: I7 920@3.95, Ram: 3x2Gb Corsair Dominator PC16000
PSU: Corsair HX1000watt, GFX: HIS ATI 5970, Lyd: Creative X-Fi Elite Pro
HDD: 1x Intel X25M 80Gb + et bundt andre små-diske

2

onsdag, 17. marts 2010, 20:41


Citeret

Oprindeligt indlæg af urbananen
Er der nogen som har været udsat for at billedet i widows's egen fotofremviser/billedfremviser bliver grønligt?
Alt bliver mere grønt, indtil jeg f.eks. sætter den til slide-show.
I alle andre programmer er billedet rigtigt.
Synes først det er kommet efter skift til en anden skærm.



Min gør det også... det har ikke noget med skærmen at gøre.

Det startede da jeg skiftede til windows 7. Windows' egen billedfremviser har en gullig/grønlig "hue" over sig, men hvis man ser billedet i stifinderen, eller åbner den i photoshop, så er de hvide områder HELT HVIDE...

Det gjorde det dengang jeg brugte win7 RC, og efter en hel ren installation med den endelige udgave af Win7, er problemet der stadig.

Nogen der ved hvad det skyldes?


3

torsdag, 18. marts 2010, 08:32


Har også installeret et andet billedprogram nu. Så må man jo se billederne i det.

MB: Asus P6T Deluxe V2, CPU: I7 920@3.95, Ram: 3x2Gb Corsair Dominator PC16000
PSU: Corsair HX1000watt, GFX: HIS ATI 5970, Lyd: Creative X-Fi Elite Pro
HDD: 1x Intel X25M 80Gb + et bundt andre små-diske

4

torsdag, 18. marts 2010, 17:08


har noget ligne det samme problem men, at hvid bliver lyse brun...

Asus Maximus Gene V - Intel i5 2500k @ 4.4GHz + Corsair H60
2x Corsair Vengeance 2 x 4 GB (16gb) - Zotac geforce GTX770 4GB
500gb + 750gb Samsung Spinpoint f2 - Corsair hx620
250gb Samsung 840 pro - Lian Li PC-V351
Logitech G500, G710+, G930 og Z5500
Samsung t240hd

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "Blackbrizz" (18.03.2010, 17:08)


5

torsdag, 18. marts 2010, 17:50


Skete for mig på vista engang og mener jeg fiksede det... lad mig lige se hvad jeg kan komme i tanke om :crazyeyes:

EDIT:
Tjek denne:
http://www.mydigitallife.info/2007/07/11…ground-problem/

Gigabyte GA-EX58-UD4P - i7 920
G.Skill 6GB DDR3-1600 - MSI R4850
Chill Inn. 520A4M - WD3000HLFS VelociRaptor
Dell U2311H - Logitech Z-2300

Samsung Galaxy S II - Onkyo TX-NR616 - B&W DM683 - Samsung UE55ES7005 - Playstation 3 - Mac Mini (XBMC)
Tweak.dk på Facebook

6

torsdag, 18. marts 2010, 19:36


Prøv at gå ind i Kør, skriv dccw og følg vejledningen.. farve kommer lidt inde i programmet


7

torsdag, 18. marts 2010, 19:39


Citeret

Oprindeligt indlæg af Karga
Prøv at gå ind i Kør, skriv dccw og følg vejledningen.. farve kommer lidt inde i programmet


Problemet er jo KUN i fotofremviseren. Og ellers ikke, så det har ikke noget med en kalibrering at gøre.
Min kære Dell skulle jo netop vise noget nær de mest rigtige farver.

MB: Asus P6T Deluxe V2, CPU: I7 920@3.95, Ram: 3x2Gb Corsair Dominator PC16000
PSU: Corsair HX1000watt, GFX: HIS ATI 5970, Lyd: Creative X-Fi Elite Pro
HDD: 1x Intel X25M 80Gb + et bundt andre små-diske

8

torsdag, 18. marts 2010, 19:45


Citeret

Oprindeligt indlæg af JuiCe
Skete for mig på vista engang og mener jeg fiksede det... lad mig lige se hvad jeg kan komme i tanke om :crazyeyes:

EDIT:
Tjek denne:
http://www.mydigitallife.info/2007/07/11…ground-problem/


Hey, det hjalp faktisk..
Bare farveprofilen i instillinger som åbenbart ikke holder når man bruger Dell's egen.
Wunderbar!

MB: Asus P6T Deluxe V2, CPU: I7 920@3.95, Ram: 3x2Gb Corsair Dominator PC16000
PSU: Corsair HX1000watt, GFX: HIS ATI 5970, Lyd: Creative X-Fi Elite Pro
HDD: 1x Intel X25M 80Gb + et bundt andre små-diske

9

torsdag, 18. marts 2010, 23:08


Citeret

Oprindeligt indlæg af urbananen

Citeret

Oprindeligt indlæg af JuiCe
Skete for mig på vista engang og mener jeg fiksede det... lad mig lige se hvad jeg kan komme i tanke om :crazyeyes:

EDIT:
Tjek denne:
http://www.mydigitallife.info/2007/07/11…ground-problem/


Hey, det hjalp faktisk..
Bare farveprofilen i instillinger som åbenbart ikke holder når man bruger Dell's egen.
Wunderbar!


Godt at høre :)

Gigabyte GA-EX58-UD4P - i7 920
G.Skill 6GB DDR3-1600 - MSI R4850
Chill Inn. 520A4M - WD3000HLFS VelociRaptor
Dell U2311H - Logitech Z-2300

Samsung Galaxy S II - Onkyo TX-NR616 - B&W DM683 - Samsung UE55ES7005 - Playstation 3 - Mac Mini (XBMC)
Tweak.dk på Facebook

10

fredag, 19. marts 2010, 21:44


Citeret

Oprindeligt indlæg af urbananen

Citeret

Oprindeligt indlæg af JuiCe
Skete for mig på vista engang og mener jeg fiksede det... lad mig lige se hvad jeg kan komme i tanke om :crazyeyes:

EDIT:
Tjek denne:
http://www.mydigitallife.info/2007/07/11…ground-problem/


Hey, det hjalp faktisk..
Bare farveprofilen i instillinger som åbenbart ikke holder når man bruger Dell's egen.
Wunderbar!


Ja, det hjalp... jeg skulle bare slette den farve profil som Samsungs skærmdrivere havde lagt ind... og nu er hvidt... hvidt! :hb:


Takker JuiCe :9xo


11

lørdag, 20. marts 2010, 00:13


Ja det er virkeligt irriterende at Microsoft ikke kan holde sig væk fra farveprofilerne - hvis den så bare gjorde arbejdet ordentligt :roller:


12

lørdag, 20. marts 2010, 15:27


Citeret

Oprindeligt indlæg af HerrMansen
Ja det er virkeligt irriterende at Microsoft ikke kan holde sig væk fra farveprofilerne - hvis den så bare gjorde arbejdet ordentligt :roller:


Det er så ikke Microsoft, men Samsungs drivere ;)


13

lørdag, 20. marts 2010, 19:41


Tværtimod hvad min erfaring angår. Har flere gange installeret de officielle profiler fra Samsung, og dé fungerer fint - det er de profiler MS har liggende på Windows Update der laver rod i den (orange fremviser på min 204B f.eks.)


Seneste tests og artikler

1

Silverstone Raven RV05

Så er tiden kommet til, at vi
Læs Mere

0

Cooltek W1 - Window Black

De sidste par kabinetter, vi h
Læs Mere

0

BitFenix Prodigy M

Vi skal i denne test tage et n
Læs Mere

0

ASUS ROG Crossblade Ranger FM2+

ASUS Republic of Gamers er jo
Læs Mere
Seneste nyheder

0

Her er ASRock X99 Extreme6 LGA 2011 bundkortet

ASRock viser nu deres X99 Extr
Læs Mere

2

AMD er på vej med to nye FX processorer

AMD forbereder to ny FX serie
Læs Mere

0

ASUS Essence III har fået en EISA European USB DAC 2014-2015 Award

ASUS har i dag annonceret at d
Læs Mere

0

Ny ASUS RT-AC87U AC2400 Dual-Band Gigabit Wireless Router

ASUS har annonceret RT-AC87U,
Læs Mere
Nyeste Videoer og Trailers

Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.