1

torsdag, 4. februar 2010, 12:00


HJÆLP...min win 7 64bit fryser med jævne mellemrum...
installeret win 7 pro 64 bit
på en intel x25-m 80gb gen2 SSD(Firmware: 2CV102HD)
mit motherboard er et asus p5e3 (bios 1503)

har brugt intel_msm_8.9.4.1004-full(www.station-drivers.com) drivers
(64bit driveren brugt under selve installation)
installeret INF Update Utility Ver:9.1.1.1025
derefter msm_8.9.4.1004
installere drivere til grafikkort(nyeste win7 64bit fra AMD site) og det "spiller"
installere et par spil stadig glad :clap:
(264Mb/s read i crystaldiskmark 2.2)
kommer i tanke om at jeg osse lige skal Registere windows
sætter netkabel i og windows beder mig vælge netværk
vælger hjemmenetværk,Registere win 7 no problem
ca 10 min. senere fryser min pc kortvarigt og det gør den med jævne mellemrum..... :(
I Event Viewer under system har jeg nu op til flere af nedenstående fejl:
The driver detected a controller error on \ Device \ HardDisk0 \ DR0.
jeg kan se i Matrix Storage Manager at jeg nu "kun" har en generation 1 desk...
(84Mb/s read i crystaldiskmark 2.2)
efter en genstart er alt fint igen for ca 10 min så er fejlene tilbage...
nogen ide hvad windows laver.....
(min registrering er o.k, lige købt win 7 pro 64 bit DK;-))

hmm

2

fredag, 5. februar 2010, 10:09


Hejsa

Var det først da du havede sat dit net til det gik galt ?

Hvis ja så prøv at koble det fra igen f.eks. ellers kunne det jo være din HDD som er ved at smutte i svinget. det kunne jo være et tilfælde at den lige gjore det da du koblet dig på nettet.
Hvad med av har du installeret det ?

PSU Corsair TX750W & ASUS P5QD Turbo
INTEL Core 2 Quad Q9550 & ZALMAN CNPS9900A LED
4 x 2 GB DDRII Corsair Dominator PC2-8500 C5
ASUS Geforce GTX 560 Ti 1024 MB
Creative Sound Blaster X-Fi XtremeMusic & LG Blue-Ray DVD R/RW
400 GB Samsung 7200rpm SATA2 & 1000 GB Samsung 7200rpm SATA2
OS: Ubuntu 13,04 x64 & Win 8,1 Pro x64

Nyeste Videoer og Trailers

Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.