Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

onsdag, 3. februar 2010, 18:49


Hej...

Jeg har lige fået ny computer med tilhørende windows 7, efter en dags brug, og efter at have opdateret driver på grafikkortet til nyeste, begynder min musemarkør pludselig at blive stor...

Har Ati radeon 5850, samt bundkortet fra gigabyte p55a-ud3...

Har søgt på google, og finder flere historie med folk som har samme problem, men synes ikke rigtig at nogen kommer med et løsningsforslag...

håber nogen herinde kan hjælpe, hvis der er noget som mangler at blive forklaret, skal jeg nok prøve på bedste vis at gøre dette..


2

torsdag, 4. februar 2010, 05:31


Og det er ikke bare fordi den ikke køre den rigtige opløsning?

Prøv at højreklik på skrivebordet, og ind i skærmopløsning.
Derinde skal du se om din opløsning er sat rigtigt i forhold til din skærm.


3

fredag, 5. februar 2010, 04:15


Hey

Nu er det jo ikke altid den nyeste driver er den bedste, prøv at hente en ældre version.

Jeg har samme GFX kort, jeg bruger v8.681.0.0 fra 24-11-2009, det kører umiddelbart fint fint, ikke at jeg har hardcore testet det, men kan da køre Dirt2 i max settings uden problemer.


/P@rtym@n


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.