Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

fredag, 29. januar 2010, 20:39


Hej tweakers :D

Jeg har fået en bærbar hjem, som jeg skulle kigge på, da den fik bluescreen. Jeg fandt ud af, at det var harddisken der var ved at stå af. Så jeg havde bestilt en ny, og smækkede den i, samt formaterede den nye harddisk.
Men jeg skulle se om jeg ikke kunne rive nogle filer ud fra den gamle, og jeg slog den så til min pc, og kunne godt finde den, og komme ind på den.
MEN, nogle af mapperne er der sikkerhed på, så jeg kan ikke komme ind og tjekke filerne. Eller jo jeg kan godt komme ind, ved at slå noget til i hele tiden, men så skal jeg gøre det ved hver eneste mappe, og hver eneste fil, så jeg ville høre om der tilfældigvis ikke var en nemmere måde at rive data'erne ud på :)
Synes jeg selv har prøvet mig frem til lidt af hvert nu, men ikke lige noget der hjalp.

Tak på forhånd ;)

Mvh Jacob Lundgaard

...

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.