1

lørdag, 16. januar 2010, 19:56


hejsa tweakers

sidder og bikser med en gaaaamel pc, som vi havde op på loftet, har samlet den efter min viden :)
men når jeg starter den op havde den nogle problemer i starten med fx. veryfying dmi pool data og ntldr.exe blev ikke fundet, men nu er jeg kommet så langt at den booter fra min windows xp cd, og foreskellige steder i setuppen kommer de her BSOD, irql_not_less_or_equal, det er lidt random hvornår den kommer, det længste jeg er kommet er til slette partionen :S

håber i ved hvad der kan være galt :)


3

søndag, 17. januar 2010, 21:15


ej men øv faktisk


4

søndag, 17. januar 2010, 21:52


Den fejl er alt for generisk til at vi kan komme med noget bestemt. Har selv fået den pga. et fejlbehæftet bundkort der fik en ko når jeg satte et USB lydkort i.

Lyder dog umiddelbart som om noget i maskinen er delvist futtet af og spytter fejl ud. Tror sgu godt du kan smide lortet ud efterhånden - medmindre du da er stædig og vil fejlsøge. ;)

The Hoff - Mansens 80er Retro PC
| NZXT S340 Elite | Gigabyte Aorus X370 Gaming 5 | Ryzen 1700 @4.0GHZ | 4x8GB Trident RGB 3200Mhz @2933 Mhz RGB | MSI 1080 Armor OC 8GB | Be Quiet Dark Power Pro 11 650W | 1x256GB, 1x512GB SSD | 6TB NAS Harddisk | Vandløling fra EK, Hardwarelabs og Enermax |

5

mandag, 18. januar 2010, 02:02


nogle gange er det fordi bios har givet 2 stykker hardware samme irq ...løsningen er at installere det mest nødvendige først, derefter slukke pcen og sætte 1 hardware ad gangen i og installere......ofte er det lydkort, hvis man har et på både bundkort og et ved siden af, og man ikke har disablet bundkortets i bios.

Asrock FM2A88X Extreme6X, Noctua NH-U14S@AMD A10 7800 3,9ghz maz, 2*8Gb DDR3,
700W PSU, WD 500GB backup, 2*250 GB Kingston SSD + Kingston 56 GB SSD, Sapphire R9 270X 4GB OC.

6

mandag, 18. januar 2010, 09:25


Det kan osse sagtens være RAM fejl.
Kør mem test først !


7

torsdag, 21. januar 2010, 16:59


TAKKER for svarene er lige kommet hjem fra thailand :)

skal nok prøve alt hvad i har sagt, men men hvis jeg skal prøve alting skal jeg jo til at prøve at installere p hele tid :S men prøver da


8

torsdag, 21. januar 2010, 17:22


kan ikk lige husk hvad de store bredde kabler til HDD og diskdrev hedder men kan det være muligt at det på nogen måde kan være dem ??


9

torsdag, 21. januar 2010, 18:56


Det ´kunne´godt være en fejl på IDE kablerne ja, men det er ikke noget jeg har set før - selv med ældre maskiner jeg har hentet fra folks pulterkamre. :ohmy:

The Hoff - Mansens 80er Retro PC
| NZXT S340 Elite | Gigabyte Aorus X370 Gaming 5 | Ryzen 1700 @4.0GHZ | 4x8GB Trident RGB 3200Mhz @2933 Mhz RGB | MSI 1080 Armor OC 8GB | Be Quiet Dark Power Pro 11 650W | 1x256GB, 1x512GB SSD | 6TB NAS Harddisk | Vandløling fra EK, Hardwarelabs og Enermax |

10

lørdag, 30. januar 2010, 23:43


den gider stadig ikke at installe xp,98 og win7

ved xp kommer den længst :) har prøvet at køre uden foreskellige dele der gad den bare sletter ik :S


11

søndag, 31. januar 2010, 00:49


sikker på dine IDE kabler sidder korrekt, harddiskes jumpere også er sat korrekt osv.... ? tyder ikke på en software fejl.

Asrock FM2A88X Extreme6X, Noctua NH-U14S@AMD A10 7800 3,9ghz maz, 2*8Gb DDR3,
700W PSU, WD 500GB backup, 2*250 GB Kingston SSD + Kingston 56 GB SSD, Sapphire R9 270X 4GB OC.

12

søndag, 31. januar 2010, 17:22


jeg er også begyndt at få den :S ved sku ikke hvorfor og har prøvet at formater

Asus Maximus V Gene - Intel i5 2500k @ 4,5GHz + Corsair H60
2x Corsair Vengeance 2 x 4 GB (16gb) - Gigabyte geforce GTX970 G1 4GB
500gb + 750gb Samsung Spinpoint f2 - Corsair hx620
250gb Samsung 840 pro - Fractal Design Define R5 Black
Logitech G500, G710+, G930 og Z5500
2x Dell u2713hm

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "Blackbrizz" (31.01.2010, 17:22)


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.