Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

mandag, 7. december 2009, 23:15


Hej

Jeg står i den situation, at de fleste af mine drivere på min computer af en eller anden grund er fjernet, og har nu hverken netværks-driver eller skærm-driver f.eks. Da jeg ikke kan finde mine driver CD'er, var min første tanke at prøve at systemgendanne computeren. Men uanset hvilken dato jeg prøver at gendanne til, vil den bare ikke tage imod. Alle dem jeg har prøvet indtil videre, har der enten været et program installeret eller andre lignende "ændringer" på computeren, samt nogle med et såkaldt kontrolpunkt. Til alle de dato'er jeg har prøvet, har jeg fået beskeden, at der ikke er foretaget nogle ændringer, og derfor ikke kan gendanne til det valgte tidspunkt.

Er der nogen der har stået i samme situation, som måske er lidt klogere på det område end jeg er, og ved hvad jeg skal gøre?

På forhånd tak.


2

tirsdag, 8. december 2009, 08:42


du skal bruge:
usb stick
computer med net
bundkortes model

så går du ind på firmas hjemmeside hvor dit bundkort er fra og henter driverne og lægger dem på usb og lægger dem ind på computeren

Asus Maximus V Gene - Intel i5 2500k @ 4,5GHz + Corsair H60
2x Corsair Vengeance 2 x 4 GB (16gb) - Gigabyte geforce GTX970 G1 4GB
500gb + 750gb Samsung Spinpoint f2 - Corsair hx620
250gb Samsung 840 pro - Fractal Design Define R5 Black
Logitech G500, G710+, G930 og Z5500
2x Dell u2713hm

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.