Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

fredag, 16. oktober 2009, 14:20


nogen der ved lidt om Win 7 lydproblemer evt med et Nvidia 790i sli ultra bundkort.

På forhånd tak

Im a Geek Im a Freak, im a hard playing mother fucker...
im a total noob, when its comes to hardware mixed with software :-P

2

fredag, 16. oktober 2009, 15:17


Har du hentet de nyeste driver?


3

fredag, 16. oktober 2009, 15:34


Driver: http://www.nvidia.co.uk/object/nforce_win732_15.51_uk.html

Windows 7 32-bit Driver Versions:

* Ethernet Driver (v73.14) WHQL
* Network Management Tools (v73.16) "Sedona"
* SATAIDE Driver (v11.1.0.33) WHQL
* SATARAID Driver (v11.1.0.33) WHQL
* RAIDTOOL Application (v11.1.0.30)
* SMBUS Driver (v4.74) WHQL
* SMU Driver (v1.71) WHQL
* Installer (v7.57)
* Audio Driver (v1.00.00.59)


HDMI Audio Driver: http://www.nvidia.co.uk/object/hdmi_audi…0.00.59_uk.html

Windows XP 32/64, Windows Vista 32/64 and Windows 7 32/64-bit Driver Versions:
HDMI Audio Driver


ellers prøv at Windows Update Chipset og det hele skulle være det ^^




4

fredag, 16. oktober 2009, 15:39


Det skal lige siges det er win 7 - 64 bit jeg bøvler med.

jeg har prøvet at installere den cd der følger med til bundkortet. Der ligger en xp 32 og 64 bit software, og der ligger en Vista 32 og 64 bit software ,, ingen af dem virker.

så har jeg hentet den sidste nye win7 64 driver fra Nvidias home page, den virkede heller ikke.

så har jeg prøvet at opdaterer men windows microsoft, den virker heller ikke.

Im a Geek Im a Freak, im a hard playing mother fucker...
im a total noob, when its comes to hardware mixed with software :-P

5

fredag, 16. oktober 2009, 17:03


rart at vide du køre 64bit måtte du godt at skrive til at starte med :boxed:


nogle siger den her driver skulle virke: http://www.nvidia.com/object/nforce_win7_64bit_15.35.html

ellers tjek hos dem som har lavet bundkortet, alså det som står på køleren og det el. i Mainboard fanen i CPU-Z så kan du se Manufacturer og så gå ind på deres side og tjek om de har en driver som måske funker.




Seneste tests og artikler

0

Asus VG248Q 24 tommers 144Hz Gaming Monitor

ASUS er en producent alle kend
Læs Mere

0

Wireless HDMI Extender WHDI

Her i den lumre sommerhede ska
Læs Mere

0

ASRock Fatal1ty H97 Performance

Denne gang tager jeg et kig på
Læs Mere

0

Arctic Accelero Xtreme IV VGA Cooler

Det er efterhånden ved at være
Læs Mere
Seneste nyheder

0

Første trailer til Fifty Shades of Grey

Den første trailer til Fifty S
Læs Mere

0

WD skruer op for kapaciteten med ny 6TB harddisk

Western Digital udvider deres
Læs Mere

13

Vind gavekort til 2 biografbilletter og 2 gufbilletter

Vågn nu op og deltag i konkurr
Læs Mere

0

Første trailer og poster til Nightcrawler

Der er kommet første trailer o
Læs Mere
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.