1

mandag, 5. oktober 2009, 09:35


Ja, en utrolig lang overskrift, men så ved folk da, hvad der er galt!

men problemet er, at mit internet simpelthen forsvinder næsten hele tiden, ingen forbindelse.. men hvis jeg så genstarter min computer, så virker skidtet fandme igen.. jeg har Stofanet, har dog ikke ringet til Kundeservice endnu, har ikke været sikker om det er min com den er gal med, eller deres lorte net : )

håber nogen kan hjælpe, på forhånd tak.


2

mandag, 5. oktober 2009, 09:52


Har du prøvet at køre CMD og så skrive ipconfig /release og så ipconfig /renew? Se om det får forbindelsen tilbage.

The Hoff - Mansens 80er Retro PC
| NZXT S340 Elite | Gigabyte Aorus X370 Gaming 5 | Ryzen 1700 @4.0GHZ | 4x8GB Trident RGB 3200Mhz @2933 Mhz RGB | MSI 1080 Armor OC 8GB | Be Quiet Dark Power Pro 11 650W | 1x256GB, 1x512GB SSD | 6TB NAS Harddisk | Vandløling fra EK, Hardwarelabs og Enermax |

3

mandag, 5. oktober 2009, 09:58


nu er jeg ikke så skide computer smart :) hvad er CMD?


4

mandag, 5. oktober 2009, 09:59


Du skriver ikke om du kører trådløst eller kablet.


5

mandag, 5. oktober 2009, 10:02


ah undskyld, jeg har kablet, og det er en webstar boks :)


6

mandag, 5. oktober 2009, 10:13


En sort Scientific Atlanta med fem grønne trafik dioder ?


7

mandag, 5. oktober 2009, 10:15


det er nemlig præcis den :)


8

mandag, 5. oktober 2009, 10:19


Den internetudbyder jeg har arbejdet for skifter pt. ca. 5 om ugen pga. fejl. Modemet dør langsomt og opleves ved at hastigheden langsomt daler over en periode. Samtidig opleves periodiske udfald. Hvilken datomærkning står der på det hvide label. Den skulle vel ikke være fra 04 eller 05 ?


9

mandag, 5. oktober 2009, 10:23


jeg fik den i 05 ca. jo.. det lyder fandme da underligt! så må jeg vel skaffe mig en anden også..


10

mandag, 5. oktober 2009, 10:24


Netop 05 modellerne er dem dør hyppigst. Jeg tror fejlen skal findes i din Webstar - sandsynligheden er i hvert fald stor.


11

mandag, 5. oktober 2009, 10:29


har du noget du kan anbefale så? vil jo helst ha' noget godt


12

mandag, 5. oktober 2009, 10:30


Får du den ikke udleveret af Stofa ?


13

mandag, 5. oktober 2009, 10:34


altså sidst jeg fik en.. der fik jeg den gratis fordi min anden gik i stykker, og ja..det var jo så tilbage i 05


14

mandag, 5. oktober 2009, 10:36


Så er det vel en bytter hos Stofanet. Tror ikke bare du selv kan købe en hvilken som helst model. Stofa uploader jo en docsis profil til modemet, der blandt andet definerer din up/dl hastigheder. Grib knoglen og ring til dem :)

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "Woqini" (05.10.2009, 10:37)


15

mandag, 5. oktober 2009, 10:57


Citeret

Oprindeligt indlæg af JeppN
nu er jeg ikke så skide computer smart :) hvad er CMD?


Du start KØR i start menuen og skriver cmd, trykker enter og følger så resten af min "guide" Det burde forhåbentlig virke indtil du får udskiftet modem'et :D

The Hoff - Mansens 80er Retro PC
| NZXT S340 Elite | Gigabyte Aorus X370 Gaming 5 | Ryzen 1700 @4.0GHZ | 4x8GB Trident RGB 3200Mhz @2933 Mhz RGB | MSI 1080 Armor OC 8GB | Be Quiet Dark Power Pro 11 650W | 1x256GB, 1x512GB SSD | 6TB NAS Harddisk | Vandløling fra EK, Hardwarelabs og Enermax |

16

søndag, 11. oktober 2009, 18:52


BUMP!!

har fået mit nye modem, men problemer er der stadig :( de sidste par dage har der ikke været noget, men her i dag har det været sindsygt..

har lige sendt et billede med at mit netværk.. kan heller ikke forstå hvorfor jeg har 2 Lan forbindelser..


Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "JeppN" (11.10.2009, 18:53)


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.