Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

søndag, 6. september 2009, 15:59


Hey tweaks, nyt ¨på foraet :)

Jeg har verdens bedste spørgsmål - ser i, jeg er i fuld færd med at formatere mine to computere, og jeg har sat orden i alle mine filer, og alt bliver bare top-dollar. Men nu vil jeg gerne holde de to computere synkroniseret, således at vigtige filer og dokumenter altid er ens på de to computere. Den ene er stationær og den anden er bærbar, begge på samme netværk.

Er det ikke muligt at "synkronisere" de to, så udvaslgte mapper holdes ens på de to computere, så længe de computere to har intern netforbindelse?

På forhånd tak, Alexander C. Q. H.

Polish a turd, it's still a turd Fa-fah!

2

søndag, 6. september 2009, 17:25


Det her suveræne program kan klare lidt af hvert:

http://www.ghisler.com/


3

søndag, 6. september 2009, 17:30


Har ikke alt for meget erfaring med det men Windows Live Sync passer vist til opgaven. http://www.foldershare.com/ Her er online hjælpefil http://help.live.com/Help.aspx?mkt=en-us&project=WL_Sync Har vist før heddet Foldershare, linket er afslørende. Kræver selvfølgelig LiveID. Testede den for sjov og det virker - meget enkelt, opsætning giver sig selv.

Får du det ringe når du ser noget med Live så prøv måske Gbridge, http://www.gbridge.com/ Kender jeg slet ikke. Hopper du på den så check deres forum. Ikke et dødt projekt. Lidt større ting så med garanti bugs og mange opdateringer. Prøv at Google "gbridge" for sammenligninger/alternativer.

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "Bambo" (06.09.2009, 17:31)


4

søndag, 6. september 2009, 17:33


Ved ikke om det virker til Vista hvis du bruger det, men SyncToy er vist lige netop det du leder efter..

http://www.microsoft.com/windowsxp/Downl…ppowertoys.mspx


5

søndag, 6. september 2009, 17:36


Kan være jeg misforstod men skulle det ikke være automatiseret og netbaserert? Hvis ikke så Total Commander. Kan bruges til næsten alt :) Installer den uanset hvad.


6

søndag, 6. september 2009, 17:58


Tak for jeres svar :)

Det skal være en tjeneste med mulighed for lokal synkronisering, dvs. direkte synkronisering mellem to enheder uden at skulle have en delemappe på www. Det virker til at Synctoy eller Syncback SE er løsningen for mig, men jeg er stadig åben for nye indslag :)

Polish a turd, it's still a turd Fa-fah!

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.