1

lørdag, 5. september 2009, 20:04


Hej folkens.

Jeg sidder og er ved at flashe firmware på mine 2 Vertex SSD´ere. Problemet er bare at jeg ikke kan finde min USB-nøgle i DOS.
Jeg har tævet rundt i BIOS og prøvet en masse forskellig setups, men intet har virket...
Har været alle drev-bogstaver igennem, men finder kun min midlertidige IDE disk + min tomme vertex + DVD drev.

Håber det er mig der er helt "kuk-kuk", og at i har en idé... :D

Glædelig lørdag...

MAG

Core i7 920, Rampage ll Extreme, 6 x SSD OCZ Vertex MLC 30 Gb i Raid 0(630 Mb/s!) ..
6 Gb 1866 Mhz OCZ Reaper,
1000 HX Corsair,
GTX 260 core 216,
X-Fi Extreme Audio og en fin lille TRUE cooler i et CoolerMaster Cosmos S kabinet...

2

lørdag, 5. september 2009, 20:23


Hvilken DOS version er det, og hvad er USB nøglen formateret med?


3

lørdag, 5. september 2009, 22:00


På nogle computere starter USB-porten først op efter computeren er bootet. Har selv haft samme problem...


4

søndag, 6. september 2009, 10:12


Det kan godt virke som du har ret Overgaard :rolleyes:

Pinky jeg har både prøvet FAT + FAT32, men intet fundet i MS-DOS...

Core i7 920, Rampage ll Extreme, 6 x SSD OCZ Vertex MLC 30 Gb i Raid 0(630 Mb/s!) ..
6 Gb 1866 Mhz OCZ Reaper,
1000 HX Corsair,
GTX 260 core 216,
X-Fi Extreme Audio og en fin lille TRUE cooler i et CoolerMaster Cosmos S kabinet...

5

mandag, 7. september 2009, 10:03


Nu har jeg lavet en BOOT USB-nøgle, så problemet er løst den vej rundt.

MEN.... alt bøvlet med med det her `flasheri`, har desværre gjort at jeg har mistet adgang til min eksterne HD (-med ALT backup ;()
- så læs gerne min nye tråd "kan ikke komme i kontakt med min backup HD"

MAG :ohmy:

Core i7 920, Rampage ll Extreme, 6 x SSD OCZ Vertex MLC 30 Gb i Raid 0(630 Mb/s!) ..
6 Gb 1866 Mhz OCZ Reaper,
1000 HX Corsair,
GTX 260 core 216,
X-Fi Extreme Audio og en fin lille TRUE cooler i et CoolerMaster Cosmos S kabinet...

Nyeste Videoer og Trailers

Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.