Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

onsdag, 20. maj 2009, 10:39


Hej. Jeg har en HP pavilion dv6000, med vista som jeg købte for knap et år siden. Men nu er den begyndt at drille, den kommer konstant med fejlmeldinger. Windows crasher, og så kommer den gode gamle blå skærm frem.. Jeg har absolut ingen ide hvad årsagen er, men den skriver noget med memory ude i den blå skærm. Kunne forestille mig det havde noget med ram at gøre, men da jeg har 3gb burde det være nok!

Jeg kan knap nok starte to ting på en gang nu, uden den beklager sig. Efter reboot, kommer denne fejl op (præcis samme hver gang)

--------------------------------------------------------------------------

Problemsignatur:
Navn på problemhændelse: BlueScreen
OS-version: 6.0.6001.2.1.0.76x.x
Landestandard-id: 1030

Flere oplysninger om problemet:
BCCode: 1a
BCP1: 00041790
BCP2: C08020AE
BCP3: 0000FFFF
BCP4: 00000000
OS Version: 6_0_6001
Service Pack: 1_0
Product: 768_1

Filer, der hjælper med til at beskrive problemet:
C:\Windows\Minidump\Mini052009-01.dmp
C:\Users\X\AppData\Local\Temp\WER-107110-0.sysdata.xml
C:\Users\X\AppData\Local\Temp\WERC199.tmp.version.txt


------------------------------------------------------------------------------


Jeg tror heller ikke det er fordi min bærbar bliver for varm, den har aldrig beklaget sig før når den har været rigtig varm, og den gjorde det sågar i morges kort efter jeg startede den op. Det er meget frustrerende, specielt under eksamensperioden. Håber nogle kan hjælpe!

alt godt, M


2

onsdag, 20. maj 2009, 11:49


At du har nok ram, er ikke ensbetydende med at den skulle kører normal. Du kan prøve at fjerne en ramblok. Jeg gætter på at du har to ramblokke. En med 1024 MB ram og en med 2048 MB ram. Så du kan prøve at kører med den ene. Hvis det ikke funger, så kan du prøve med den anden.

|iPhone SE|64GB|iOS 9.3|

|iPad Air|16GB|iOS 9.3|

3

onsdag, 20. maj 2009, 20:33


Prøv at køre den indbyggede ram-checker i Vista http://windowshelp.microsoft.com/Windows…fb98721033.mspx

Og åbn en cmd box, skriv "cmd" i startmenu, højreklik og vælg "Run as Administrator". Kør "chkdsk c: /f" kræver reboot men det gør du så. Kommandoen checker filsystem. Bagefter i tilsvarende box "sfc /scannow". Checker at systemfiler er i orden, hvis ikke blliver de erstattet.

Ellers vil det være en god ide hvis du har styr på drivere, opdateringer, hvad der bliver indlæst ved start. Alt er tiptop fra HP og MS? Behøver ikke nødvendigvis være ram eller andet hardware, kan måske endda være virus. Eller noget specifikt bøvl med den HP - har HP ingen hjælp/support?

Du kan se i Logbogen/Event Viewer om der er hints til hvad det kan være. Startmenu "eventvwr.msc". Se under Windows Logs, System især. Information/Warning er ikke så vigtige, se efter "Error". Tryk på kolonnen "Level" for at sortere efter fejltype.

Den minidump fil kan du uploade så andre kan kigge på den. Siden stopkoden er den samme igen og igen kan det være vejen at gå. Ramfejl kan give tilfældige stopkoder og være misvisende. Måske dump-file peger på en driver eller lign.

Ved ikke hvor langt du kommer, men ser det håbløst ud så kan du køre dette lille program, http://live.sysinternals.com/autoruns.exe - når det er færdigt så vælg "Save" i "File" menuen. Filen uploader du et eller andet sted. Brug evt. http://drop.io/ til upload - kender ikke andre og den virker. Dem der har Autoruns kan så loade din fil og se detaljer om startup, drivere osv. Kan vist fylde flere mb men det betyder ikke noget. Det du ser under "Logon" fanen er "startup" - det meste bør være kendt for dig.

En slags udvidet Hijackthis log som du vel kender http://www.trendsecure.com/portal/en-US/…/HiJackThis.exe - kan også bruges. Den log kan postes direkte i et indlæg, hvis intet har hjulpet.


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.